کد خبر: 3839924
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۸

حسینیه ثارالله خرم‎آباد؛ میزبان سوگواره «احلی من العسل»

گروه فرهنگی ـ در ششمین روز از ماه محرم و به‌مناسبت شهادت حضرت قاسم(ع) سوگواره «احلی من العسل» با حضور دانش‌آموزان در قالب دسته‌های عزاداری در حسینیه ثارالله سپاه خرم‎آباد برگزار می‌شود.

ببه گزارش ایکنا از لرستان، همه ساله در ششمین روز از ماه محرم و به‌مناسبت شهادت حضرت قاسم(ع) سوگواره «احلی من العسل» با حضور دانش‌آموزان جوان و نوجوان در قالب دسته‌های عزاداری برگزار می‌شود.
در این راستا جلسه هماهنگی ستاد برگزاری سوگواره «احلی من العسل» سه‎شنبه، دوازدهم شهریور در دفتر معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش لرستان برگزار شد.

در این جلسه، حجت‌الله مؤمنی، سرپرست معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش لرستان، گفت: فرهنگ عاشورایی و مبارزه با ظلم همیشه یکی‌از اهداف قیام عاشورا بوده و امروزه این فرهنگ ضرورتش نسبت به سایر زمان‌ها ملموس‌تر است.
وی افزود: همایش «احلی من العسل» به‌منظور تجلیل از شهدای نوجوان کربلا به‌ویژه حضرت قاسم بن حسن(ع) به‌عنوان یکی‌از یاران نوجوان سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) در روز عاشورا، برگزار می‌شود.
مؤمنی اضافه کرد: همچون سنوات قبل هماهنگی لازم برای پخش زنده این مراسم با صدا و سیمای مرکز استان انجام خواهد گرفت تا از خودگذشتگی حضرت قاسم بن الحسن(ع) برای عموم همشهریان به‌ویژه نوجوانان شناسانده شود و ارادت دانش‌آموزان استان نیز به اهل‌بیت(ع) نشان داده شود.
مومنی اضافه کرد:  مقام معظم رهبری بر اجرای همایش «احلی من العسل» تاکید ویژه‌ای دارند چراکه این همایش‌ها زمینه آگاهی و آشنایی دانش‌آموزان و نسل نوجوانان جامعه را با حماسه‌آفرینی شهدای کربلا و به‌ویژه سرور و سالار شهیدان کربلا فراهم می‌کند.
سرپرست معاونت پرورشی آموزش و پرورش لرستان افزود: این مراسم روز شنبه، شانزدهم شهریور ساعت ۹/۳۰ صبح هم‌زمان با سایر شهرستان‌ها و مناطق استان لرستان در حسینیه ثارالله سپاه ناحیه خرم‌آباد برگزار و جوانان دانش‌آموز نیز به نوحه‌سرایی خواهند پرداخت.

انتهای پیام

captcha