کد خبر: 3840227
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۵

جشنواره فصلی رسانه‌های یزد برگزار می‌شود

گروه اجتماعی- مدیرخانه مطبوعات استان یزد با اشاره به برگزاری جشنواره فصلی رسانه‌های استان یزد در سه بخش، 30 شهریورماه جاری را آخرین مهلت ارسال اثر به دبیرخانه این جشنواره اعلام کرد.

آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره فصلی رسانه های استان 30 شهریوراست فرزاد فیضی، مدیرخانه مطبوعات استان یزد در گفت‌وگو با ایکنا یزد اظهار کرد: جشنواره فصلی رسانه‌های استان ویژه آثار تولید شده در دو فصل بهار و تابستان 98 برگزار می‌شود.

وی تاکید کرد: علاقه‌مندان به مشارکت در این جشنواره می‌توانند آثار خود را در سه بخش اصلی، ویژه و جایزه فصل در سامانه اعلام شده بارگذاری کنند.

مدیر خانه مطبوعات استان یزد بیان کرد: بخش ویژه این جشنواره با موضوعات رونق تولید و نماز در آئینه رسانه‌ها تدارک دیده شده است و جایزه ویژه این فصل نیز به موضوع اخلاق رسانه اختصاص دارد.

وی ادامه داد: هر متقاضی می‌تواند حداکثر چهار اثر در بخش اصلی، چهار اثر در بخش ویژه و دو اثر در بخش جایزه فصل ارسال کند.

فیضی با اشاره به اینکه دریافت آثار در جشنواره فصلی رسانه‌های استان یزد به صورت تمام الکترونیک انجام می‌شود بیان کرد: سامانه متمرکز جشنواره‌های رسانه‌ای معاونت مطبوعات وزارت و فرهنگ و ارشاد اسلامی به نشانی http://yazd.pressfestival.ir برای دریافت آثار اصحاب رسانه استان یزد فعال است.

وی یادآور شد: برای داوری آثار دریافتی در جشنواره از اساتید بومی استان بهره خواهیم برد که به زودی اسامی آنها توسط دبیرخانه برگزاری اعلام می‌شود.

مدیرخانه مطبوعات استان یزد با بیان اینکه دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های استان یزد در سه بخش آماده دریافت آثار اصحاب رسانه استان یزد است؛ گفت: خبرنگاران و روزنامه نگاران استان یزد تا 30 شهریورماه برای ارسال آثار خود فرصت دارند.

وی مطالعه فراخوان جشنواره را برای شرکت کنندگان امری ضروری دانست و عنوان کرد: جزییات نحوه شرکت در جشنواره به صورت کامل در سایت جشنواره منتشر شده که لازم است اصحاب رسانه استان قبل از بارگذاری آثار، نسبت به مطالعه این فراخوان اقدام کنند.

فیضی هدف از برگزاری جشنواره فصلی رسانه‌های استان را رشد کیفی، افزایش تولید محتوا در رسانه هاو همچنین شورآفرینی و ایجاد رقابت در بین اصحاب رسانه دانست و افزود: رسانه‌های استان اعم از نشریات محلی، پایگاه‌های خبری، نشریات الکترونیک غیر برخط، سرپرستی نشریات سراسری و همچنین نمایندگان خبرگزاری‌ها می‌توانند در این جشنواره مشارکت داشته باشند.

انتهای پیام

captcha