کد خبر: 3840286
تاریخ انتشار : ۱۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۲

جبران عقب‌ماندگی‌های آذربایجان‌غربی؛ نیازمند توجه ویژه مسئولان کشوری

گروه سیاست و اقتصاد - استاندار آذربایجان‌غربی با تاکید بر اینکه جبران عقب‌ماندگی‌های استان نیازمند توجه ویژه مسئولان کشوری است، گفت: متوسط سرانه فضای آموزشی استان ۴.۰۵ مترمربع بوده، درحالی‌که متوسط کشوری ۵.۱۸ مترمربع است.

جبران عقب‌ماندگی‌های آذربایجان‌غربی؛ نیازمند توجه ویژه مسئولان کشوری

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، محمدمهدی شهریاری، استاندار آذربایجان‌غربی، صبح امروز، ۱۴ شهریورماه، در سومین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان که با حضور جمشید انصاری، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور برگزار شد، با اشاره به کمبود فضای آموزشی در استان اظهار کرد: متوسط سرانه فضای آموزشی استان ۴.۰۵ مترمربع است، درحالی‌که متوسط کشوری ۵.۱۸ مترمربع بوده و جبران این عقب‌ماندگی‌ها نیازمند مساعدت مسئولان و پیگیری‌های ویژه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی است.

وی بر لزوم تکمیل سدمخزنی نازلو تاکید کرد و افزود: سد نازلو درحال‌حاضر ۳۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تکمیل آن نقش بسزایی در تامین آب شرب ارومیه، تامین حق‌آبه دریاچه ارومیه و جلوگیری از بروز سیلاب‌ها خواهد داشت.

شهریاری خواستار تخصیص اعتبار برای تکمیل برخی از زیرساخت‌های اساسی استان شد و ادامه داد: جاده‌ها و پایانه‌های مرزی سرو، رازی و تمرچین از مهم‌ترین زیرساخت‌های اقتصادی استان هستند که لازم است با نگاه ویژه مسئولان در کوتاه‌ترین زمان ممکن تکمیل شوند.

وی واریز درآمدهای استان به خزانه معین استان را مورد تاکید قرار داد و گفت: تحقق این امر مسیر رفع مشکلات استان را هموارتر خواهد کرد.

استاندار آذربایجان‌غربی خواستار افزایش اعتبارات مرحله دوم طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری استان شد و تصریح کرد: آذربایجان‌غربی در مرحله اول طرح اشتغال پایدار روستایی عملکرد بسیار موفقی داشت، اما علی‌رغم این عملکرد مناسب، در مرحله دوم سهم استان از اعتبارات این طرح کامل پرداخت نشده که لازم است پیگیری شود.

وی با اشاره به پروژه درحال احداث بیمارستان تخصصی زنان و زایمان در ارومیه خاطرنشان کرد: این پروژه بدون هیچ‌گونه ردیف اعتباری و صرفا با حمایت‌های استانی، پیشرفت بسیار خوبی داشته و جز پروژه‌های شاخص اقتصاد مقاومتی استان است که می‌تواند الگویی برای سایر استان‌ها باشد.
انتهای پیام

captcha