کد خبر: 3843020
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۷

فعالیت تشکیلات دانشگاهی برپایه هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی دقیق باشد

گروه فرهنگی ــ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد لرستان، با اشاره به این‌که فعالیت تشکیلات دانشگاهی با این‌که دشوار است باید برپایه هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی دقیق باشد، گفت: تشکیلات دانشگاهی علاوه‌بر تعیین اهداف مشخص و برنامه‌ریزی عملیاتی باید همراه با اخلاص، وحدت رویه و تفاهم بین اعضا و آرمان‌گرایی باشد.

فعالیت تشکیلات دانشگاهی برپایه هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی دقیق باشدبه گزارش ایکنا از لرستان، حجت‎الاسلام محمد مرادیان، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان، شامگاه سه‌شنبه، 26 شهریورماه، در مراسم اختتامیه دومین دوره آموزشی تشکیلاتی طرح شهید شهریاری، گفت: اخلاص در کارها، تلاش‌ها را به ثمر می‌رساند و مورد رضای خداوند است، مؤمن با اخلاص سنجیده می‌شود.

وی با اشاره به این‌که فعالیت تشکیلات دانشگاهی با این‌که دشوار است باید برپایه هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی دقیق باشد، اظهار کرد: تشکیلات دانشگاهی علاوه‌بر تعیین اهداف مشخص و برنامه‌ریزی عملیاتی باید همراه با اخلاص، وحدت رویه و تفاهم بین اعضا و آرمان‌گرایی باشد.

مرادیان ادامه داد: اخلاص موجب بركت، تلاش مضاعف و همیاری بین اعضا می‌شود؛ چراكه مؤمنان با كثرت كار سنجیده نمی‌شوند؛ بلكه ملاک سنجش آنان اخلاص در كار است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد لرستان با تأکید بر این‌که افراد انقلابی باید فعالیت تشکیلاتی و نه انفرادی داشته باشند، گفت: انقلابی کسی است که در راستای پیشبرد جریان انقلاب مشارکت داشته باشد.

وی با بیان این‌که با توجه به تأکید رهبر فرزانه انقلاب اسلامی بر ضرورت ایجاد روحیه امیدواری بین جوانان و جامعه، باید با حرکت در راستای تحقق رهنمودهای رهبری برای این منظور برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری شود، عنوان کرد: مراکز دانشگاهی باید برای ایجاد روحیه امید بین جوانان و جامعه دانشجویی برنامه‌ای مدون داشته و تحقق این مهم را در اولویت سیاست‌های کاری خود قرار دهند.

مرادیان با اشاره به این‌که انقلاب اسلامی در مرحله سوم حیات خود قرار دارد، تشریح کرد: پس از تشکیل انقلاب و حکومت اسلامی اکنون در مرحله‌ای قرار داریم که باید دولت اسلامی تشکیل شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی لرستان با بیان اینکه ضعف موجود در این مرحله به دولت برمی‌گردد، بیان کرد: در مرحله عملی انتظارات موجود برآورده نشده است.

انتهای پیام

captcha