
به گزارش ایکنا از سمنان، حجتالاسلام علی شکری، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان صبح امروز، 1 مهر در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید در مدرسه پسرانه بصیرت شاهرود گفت: نقش شما نوجوانان و جوانان امروز یادآور پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است که در این راستا تقویت روحیه پرسشگری و مطالبهگری در نوجوانان و جوانان در دستور کار قرار دارد.
وی ادامه داد: نوجوانان نسل انقلاب شور انقلابی را در کشور ایجاد کردند که بر این اساس ترویج روحیه انقلابی در کودکان، نوجوانان و جوانان نسل جدید انقلاب از اولویتهای ضروری برای این نظام اسلامی است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان با بیان اینکه دفاع مقدس برگ زرینی در تاریخ ایران اسلامی است، یادآور شد: ذهن پرسشگر لازمه شخصیت جوانان است که این امر در ایجاد شورونشاط و پویایی در جامعه مردمی مؤثر است که با تحقق این هدف در شاخصهای مختلف علمی نیز دارای رتبه خواهیم بود.
انتهای پیام