عیار بندگی انسان‌ها در امتحانات الهی سنجیده می‌شود
کد خبر: 3844381
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۸
سخنران حرم بانوی کرامت:

عیار بندگی انسان‌ها در امتحانات الهی سنجیده می‌شود

کانون خبرنگاران نبأ ــ حجت‌الاسلام ماندگاری گفت: انسان‌ها همواره در طول زندگی خود مورد امتحانات الهی قرار می‌گیرند و به واسطه این امتحانات عیار بندگی‌شان سنجیده می‌شود که آیا نگرش شاکرانه دارند یا در امتحانات مردود می‌شوند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه(س)، حجت‌الاسلام ماندگاری، رئیس مؤسسه روایت سیره شهدا، شب گذشته، 31 شهریورماه در جمع زائران و مجاوران حرم بانوی کرامت طی سخنانی، اظهار کرد: دشمنان دین اسلام برای نفوذ در جوامع اسلامی در ابتدا نگاه توحیدی انسان‌ها را عوض می‌کنند و ذائقه‌ها را تغییر داده و سپس اهداف شوم خود را اجرایی می‌کنند.
وی افزود: انسان‌ها همواره در طول زندگی خود مورد امتحانات الهی قرار می‌گیرند و به واسطه این امتحانات عیار بندگی‌شان سنجیده می‌شود که آیا نگرش شاکرانه دارند یا در امتحانات مردود می‌شوند.
سخنران حرم بانوی کرامت تأکید کرد: امتحانات الهی مختلف بوده و هر انسانی با نوع خاصی امتحان خواهد شد و عکس‌العمل‌های افراد نیز در مواجه با امتحانات مختلف است و عده‌ای از امتحانات الهی فرار می‌کنند که نمونه بارزش فرار افراد به ظاهر مسلمان در واقعه کربلا بود که از سرزمین کربلا پا به فرار گذاشته و سپاه امام حسین(ع) را یاری نکردند.
وی یادآور شد: عده‌ای از انسان‌ها نیز در مواجه با امتحانات الهی دست به کارهایی می‌زنند که امتحان را خراب می‌کنند و در آزمایشات الهی مردود می‌شوند، اما عده‌ای از انسان‌ها به واسطه امتحانات الهی به سمت خداوند پرواز می‌کنند؛ اصحاب سید‌الشهدا(ع) در واقعه کربلا شوق پرواز داشته و با این امتحان الهی به سمت ملکوت پرواز کردند.
ماندگاری بیان کرد: خداوند گاهی با اعطای نعمت انسان را امتحان می‌کند. لذا، انسان نباید با داشتن نعمت فراوان دچار فخرفروشی شود و همواره به این مسئله توجه داشته باشد که مبدأ نعمت خداوند است و این نعمات بدون حساب و کتاب اعطا نشده و نباید طلبکار مبدأ نعمت باشد بلکه بداند این نعمت نشانه فضل مبدأ نعمت است.
وی در ادامه گفت: وقتی نعمتی به انسان اعطا می‌شود لازمه‌اش نگرش شاکرانه نسبت به نعمات الهی است و این نگرش شاکرانه در حقیقت مایه امتحان انسان است که آیا انسان زمان فراوانی نعمت شاکر به درگاه الهی است یا کفران نعمت می‌کند که اگر نگاه شاکرانه داشته باشد نعمات بیشتری اعطا خواهد شد اما اگر کفران نعمت شود همین نعمات تبدیل به نقمات خواهد شد.
ماندگاری اظهار کرد: کفران نعمات الهی موجب نزول عذاب شدید الهی خواهد شد، چراکه از این نعمات الهی در روز قیامت سؤال خواهد شد که آیا از نعمتی که در دست انسان بوده به درستی استفاده شده است یا نه؟ چراکه اگر نعمات الهی در جامعه درست مصرف شود هیچ‌گاه فقیر و گرسنه‌ای در جامعه یافت نمی‌شود.
رئیس مؤسسه روایت سیره شهدا در پایان تأکید کرد: مصرف درست نعمات الهی در حقیقت مشروط به اطاعت محض از اوامر الهی و اهل‌ بیت(ع) و نیت استفاده درست از این نعمات در راه خداوند است.
جلال بیطرفان
انتهای پیام
captcha