کد خبر: 3845601
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۴

۴۰۰ خانواده تحت پوشش انجمن حمایت از زندانیان تبریز قرار دارند

گروه اجتماعی ــ مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان تبریز با تأکید بر نیاز انجمن به حمایت‌ها و کمک‌های مردمی، گفت: حدود ۴۰۰ خانوار تحت پوشش این انجمن هستند که برای ۲۴۵ خانواده کمک نقدی پرداخت می‌شود.

400 خانواده تحت پوشش انجمن حمایت از زندانیان تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، محمدعلی نصرتی، مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان تبریز عصر روز شنبه، 6 مهرماه در جمع خبرنگاران با تأکید بر نیاز انجمن به حمایت‌ها و کمک‌های مردمی، گفت: حدود ۴۰۰ خانوار تحت پوشش این انجمن هستند که برای ۲۴۵ خانواده کمک نقدی پرداخت می‌شود.

وی با بیان این‌که انجمن حمایت از زندانیان از جمله تشکل‌های مردم‌نهاد قدیمی بوده و بیش از یک سده سابقه فعالیت دارد، افزود: این انجمن غیردولتی بوده و عمدتاً از طریق کمک‌های مردمی و خیران حمایت و پشیتبانی می‌شود.

نصرتی با بیان این‌که انجمن حمایت از زندانیان منشأ خیر و برکت زیادی در جامعه است، افزود: این انجمن در رابطه با حمایت (نقدی، فرهنگی، درمانی، تحصیلی و...) از زندانیان و خانواده‌هایشان فعالیت‌های خود را پیگیری می‌کند؛ همچنین در داخل زندان نیز تکالیفی برعهده داشته و در راستای اصلاح زندانیان، برنامه‌های فرهنگی و تربیتی را با نهادهایی چون حوزه علمیه اجرا می‌کند.

مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان تبریز با تأکید بر این‌که بخش عمده‌ای از فعالیت‌های این انجمن در راستای تأمین نیازمندی‌های خانواده‌های زندانیان و توانمندسازی این قشر است، افزود: پیشتر بسته‎های غذایی به‌صورت حضوری به خانواده‌های تحت پوشش ارائه می‌شد اما اکنون این فرآیند به‌صورت الکترونیکی و از طریق کارت‌های اعتباری در برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای انجام می‌شود؛ سعی می‌کنیم این اقدام ماهانه انجام شده و بر اساس نیازمندی‌ها و شرایط خانواده کارت‌های اعتباری شارژ شود.

وی با بیان این‌که همزمان با شروع سال تحصیلی جدید نیز ۲۴۰ بسته مدرسه بین دانش‌آموزان خانواده‌های تحت پوشش توزیع شد، افزود: ارائه کمک‌های درمانی برای خانواده‌های زندانیان تحت پوشش نیز از جمله اقدامات خوب بوده و در این رابطه با یک سری پزشکان و داروخانه‌ها تفاهم‌نامه همکاری امضا کرده‌ایم.

نصرتی با تأکید بر این‌که اولویت اصلی انجمن توجه به انسجام و استحکام و همچنین توانمند‌سازی خانواده‌های زندانیان بوده و سیاست‌های حمایتی را در این راستا پیش می‌بریم، گفت: باید مهارت فردی و اجتماعی این قشر را ارتقا دهیم.

وی با تأکید بر این‌که باید همه دست به دست هم دهیم و الگوی جدیدی از حمایت‌های تعیین کننده از زندانیان را ارائه دهیم، افزود: نیاز به فرهنگ‌سازی و اعتمادسازی و همچنین باور عمومی داریم تا بتوانیم در این رابطه گام‌های بلندی برداریم؛ چرا که هر اندازه مردم از این انجمن حمایت کنند به همان میزان امکان مانور و گسترش فعالیت‌مان افزایش می‌یابد.

وی با تأکید بر این‌که بخشی از نیازمندی‌های انجمن را از طریق درآمدزایی و... تأمین می‌کنیم، افزود: اما حمایت و اعتماد مردم در این انجمن بسیار تعیین‌کننده بوده و دست یاری‌شان را فشرده و استقبال می‌کنیم؛ چرا که خانواده‌های زندانی نیازهای بسیاری داشته و در این رابطه به کمک خیران نیاز داریم.

مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان تبریز در بخش دیگری از سخنانش با بیان این‌که در سال جاری کمک‌های نقدی ارائه شده به خانواده زندانیان ۲۳۹ درصد نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل ارتقا یافته است، افزود: در حوزه‎ی کمک‌های فرهنگی نیز 108 درصد رشد، در کمک‌های شغلی 742 درصد رشد، تحصیلی 12 درصد رشد و معرفی به مراکز حمایتی 3000 درصد رشد داشته‌ایم؛ در حوزه کمک‌های درمانی نیز با 35 درصد کاهش مواجه بوده‌ایم.

وی با بیان این‌که در شش ماهه اول سال جاری مجموع درآمد (درآمد حاصل از مشارکت، هدایا، فعالیت‌های اقتصادی، فروش دارایی‌ها و...) انجمن حمایت از زندانیان تبریز معادل ۱۲ میلیارد و ۵۷۰ میلیون ریال بوده است، افزود: میزان هزینه‌ها نیز بیش از ۸۰۰ میلیون تومان بوده که ۴۰۰ میلیون تومان از این مبلغ به‌صورت نقدی به خانواده‌های تحت پوشش داده شده و مابقی نیز در قالب کمک‌های فرهنگی و... صرف شده است.

مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان تبریز با تأکید بر این‌که درگاه پرداخت کمک‌های مردمی در سایت انجمن حمایت از زندانیان تبریز به نشانی http://www.anjomanzt.irدر اختیار مردم خیر تبریز است، افزود: شماره حساب (بانک ملی۰۱۰۵۹۲۴۷۱۹۰۰۰‌) و شماره کارت انجمن (۶۰۳۷۹۹۷۵۹۹۰۴۴۶۳۴) مرجع دریافت کمک‌های مردمی است.

وی با تأکید بر حمایت مردم از این انجمن در راستای حمایت از زندانیان و خانواده‌ ایشان، اظهار کرد: چنانچه مشکلات خانواده‌های زندانیان حل نشود، آسیب‌های ناشی از آن دامن‌گیر کل جامعه خواهد شد، از این رو مردم از وجوهات شرعی گرفته تا اجاره مساکن خالی، کمک به اشتغال، درمان رایگان و... می‌توانند به این خانواده‌ها کمک کنند.

نصرتی گفت: اگر هر مسجد، اتحادیه و تشکل بتواند یک خانواده را تحت حمایت خود قرار دهد بخش قابل توجهی از نیازهای این خانواده‌ها مرتفع می‌شود.

انتهای پیام

captcha