کد خبر: 3846227
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۵

فرهنگ غرب بر سبک زندگی ایرانی - اسلامی حاکم نشود

فرهنگ غرب بر سبک زندگی ایرانی - اسلامی حاکم نشود گروه اجتماعی - مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با تأکید بر اینکه سبک زندگی و فرهنگ غرب نباید بر سبک اسلامی ایرانی و اسلامی ما حاکم شود، اظهار کرد: در کالبد جامعه جهانی با استقامت و صبوری می‌توانیم به مدیریت سبک زندگی و آرمان‌ها و آرزوهایمان بپردازیم.

به گزارش ایکنا از گیلان، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید مهدوی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گیلان امروز، 8 مهرماه در جلسه معارفه رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان فومن، گفت: در داخل کشور مشکلات و بی‌تدبیری‌هایی وجود دارد که سبب نارضایتی مردم می‌شود، اما به برکت حضور رهبری و شهدای گرانقدر در خط مقاومت پیروز خواهیم شد.

وی با اشاره به اینکه شهرستان فومن به واسطه وجود عالم ربانی آیت‌الله العظمی بهجت فومنی(ره) جایگاه ویژه‌ای در ایران و جهان تشیع دارد، افزود: امروز با الگوگیری از فرهنگ ایثار و شهادت که به برکت خون مطهر شهدای دفاع مقدس تداوم یافته در جبهه‌های حق علیه باطل موفق خواهیم شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گیلان ادامه داد: با توجه به اینکه پهپادهای گران‌قیمت بیگانان را به زمین نشاندیم، ترامپ دیگر جرات تهدید کردن ایران اسلامی را ندارد.

مهدوی پیاده‌روی اربعین حسینی را بی‌نظیرترین و تاریخی‌ترین تجمع جهانی دانست که در چند سال گذشته در حال تکرار است و متذکر شد: این حرکت فرهنگی و عظیم آل یهود را به زمین زده است.

وی با تاکید بر اینکه جامعه تبلیغات اسلامی تنها مختص به روحانیون نیست بلکه جوانان و مسئولین فرهنگی نیز در این زمینه فعال هستند، عنوان کرد: باید با باورمندی و مراقبت از انگیزه‌ها صبر کنیم و تمایلات نفسانی خود را در این مسیر کنترل نماییم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با تاکید بر اینکه سبک زندگی و فرهنگ غرب نباید بر سبک اسلامی ایرانی و اسلامی ما حاکم شود، اظهار کرد: در کالبد جامعه جهانی با استقامت و صبوری می‌توانیم به مدیریت سبک زندگی و آرمان‌ها و آرزوهایمان بپردازیم.

به گزارش ایکنا، طی حکمی از سوی مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان حجت‌الاسلام والمسلمین محتشم‌خواه به عنوان رئیس جدید تبلیغات اسلامی فومن معارفه و از زحمات حجت‌الاسلام والمسلمین یوسفی تقدیر شد.

انتهای پیام

انتهای پیام
captcha