کد خبر: 3846668
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۲

اهدای لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان مارگون

گروه اجتماعی ــ از سوی دفتر امام جمعه شهر و بخش مارگون، میان تعدادی از دانش‌آموزان ابتدایی این شهر لوازم‌التحریر از قبیل کیف، دفتر و مداد توزیع شد.

اهدای لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان مارگون

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌و‌بویراحمد، حجت‌الاسلام رحم‌الله خواجه‌پور، امام جمعه شهر مارگون امروز، 10 مهرماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: تقسیم لوازم‌التحریر که مورد نیاز دانش‌آموزان است در راستای اقدامات خداپسندانه و به‌منظور بالابردن روحیه دانش‌آموزان است که اکثراً از اقشار مستمند جامعه هستند.

وی افزود: خیران نیز می‌توانند بخشی از لوازم‌التحریر دانش‌آموزان این شهر را تأمین کنند؛ چراکه بخش عمده‌ای از این دانش‌آموزان از خانواده‌های کم‌درآمد و عمدتاً فقیر جامعه هستند و افراد خیر با این اقدام هم کمکی به این دانش‌آموزان کردند و هم در این اقدام ثواب و توشه آخرت برای خود جمع می‌کنند.

انتهای پیام

انتهای پیام
captcha