اشتغال به تحصیل 57 هزار طلبه در حوزه خواهران
کد خبر: 3848391
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۳

اشتغال به تحصیل 57 هزار طلبه در حوزه خواهران

گروه حوزه‌های علمیه ــ مدیر حوزه‌های عملیه خواهران گفت: هم اکنون ۵۷ هزار خواهر مشغول تحصیل درحوزه علمیه خواهران و ۵۳ هزار طلبه از حوزه علمیه خواهران فارغ التحصیل شدند.

اشتغال به تحصیل 57 هزار طلبه در حوزه خواهرانبه گزارش ایکنا به نقل از مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین بهجت‌پور 16 مهر در دیدار اعضای شواری سیاست‌گذاری حوزه علمیه خواهران با آیت‌الله نوری همدانی، گفت: ۲۳ سال است که مدیریت حوزه علمیه خواهران شکل گرفته است؛ در طول این مدت ۵۰۰ مدرسه در کشور با حمایت خیرین و... راه‌اندازی شده که ۴۲۰ مدرسه در سطح عمومی و الباقی در سطوح ۲، ۳ و ۴ هستند.
 
مدیر حوزه‌های عملیه خواهران افزود: هم اکنون ۵۷ هزار خواهر مشغول تحصیل درحوزه علمیه خواهران و ۵۳ هزار طلبه از حوزه علمیه خواهران فارغ التحصیل شدند.
 
وی بیان کرد: مجموع این ۵۰۰ مدرسه به وسیله اساتید، مدیران  و معاونین جامعه الزهرا و حوزه‌های علمیه خواهران ادراه و مدیریت می‌شود و در همین رابطه ۷ هزار استاد که ۶ هزار خواهر هستند در مدارس این دو مرکز مشغول تدریس هستند.
 
این عضو شورای سیاستگذاری حوزه علمیه خواهران افزود: این روند و نگاه برای تربیت اساتید، معاون و... ادامه دارد و هدف این است این حوزه، خودش را اداره کند. از دیگر برنامه‌ها جذب افراد با استعداد به حوزه علمیه خواهران است؛ این رویکرد جدید است و در همین رابطه بیش از ۱۰هزار طلبه خواهر در سطوح مختلف جذب شدند.
 
مدیر حوزه‌های عملیه خواهران افزود: در مسئله آموزش هدف اجرای برنامه و منویات بزرگان همراه با آسیب‌شناسی است. همه تلاش این است استعدادهای سطح دو با قرآن انس داشته و بتوانند از قرآن استدلال کرده تا از این طریق بتوانند برداشت های تربیتی کنند. این اتفاق خوب در گذشته در حوزه حدیث هم اتفاق افتاده است.
 
این عضو شورای سیاست‌گذاری حوزه علمیه خواهران افزود: از دیگر برنامه‌ها، مهارت‌افزایی و آموزش در بحث فقه و بیان احکام است و در همین رابطه مهارت‌افزایی در موضوع تبلیغ هم ادامه دارد.
 
بهجت‌پور گفت: در موضوع اخلاق نیز دنبال مهارت‌افزایی هستیم. همه این برنامه باعث شده دنبال کسانی برای ورود به حوزه باشیم که از همه جهات با استعداد هستند، درهمین رابطه ارتباطی با مراکز خاص از طریق راه‌اندازی شورای پذیرش در استان‌ها شروع شده است.
 
مدیر حوزه‌های عملیه خواهران افزود: از دیگر برنامه‌ها و طرح‌های مهارت‌افزایی، تربیت ۱۰ هزار نفر در موضوعات مختلف مانند تفسیر و ادبیات عرب و... بوده است.
 
وی بیان کرد: درموضوع پژوهش هم فعالیت‌های خوبی شده از جمله راه‌اندازی مرکز مشاوره پژوهش و ارتباط طلاب با این مرکز برای نوشتن پایان‌نامه است. همه طلاب سطح دو در زمان تحصیل لازم است دو مقاله پژوهشی که موضوع اش هم ارتباط به مسائل روز و نیاز جامعه باشد، ارائه دهند.
 
این عضو شورای سیاست‌گذاری حوزه علمیه خواهران افزود: از دیگر فعالیت‌ها راه‌اندازی کتابخانه دیجیتال برای استفاده خواهران طلبه برای پژوهش و راه‌اندازی مرکز خانواده و زن درگذشته است که توانسته مرجعیت علمی در کشور در ارتباط با مسائل زن و خانواده را داشته باشد.
 
بهجت‌پور گفت: هدف مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران اثرگذاری درحوزه فرهنگی است و تلاش این است در فاطمیه و مساجد فرصتی برای حضور زنان مبلغه فراهم شود.
 
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران افزود: از دیگر فعالیت‌ها حضور زنان طلبه برای آموزش و پرورش در ۸ رشته  و حضور خواهران طلبه به عنوان امداد فرهنگی و مشاور در کمیته امداد است.
 
وی بیان کرد: از جمله فعالیت‌ها دیگر اعزام ۱۵۰ زبان دان طلبه خواهر به موکب‌ها در مرزها برای راهپیمایی اربعین است.
 
این عضو شورای سیاستگذاری حوزه علمیه خواهران افزود: از دیگر برنامه‌ها رصد شبکه‌های مجازی و شبهات اعتقادی در مورد زن و خانواده است.
انتهای پیام
captcha