کد خبر: 3852053
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۲

آغاز دوازدهمین کنگره کشوری شعر عاشورایی قروه

گروه فرهنگی- دوازدهمین کنگره کشوری شعر عاشورایی با حضور مسئولان استانی، شاعران آیینی کشور، عاشقان اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) و اقشار مختلف مردم امروز، اول آبان ماه در کانون ولایت شهرستان قروه آغاز شد.

آغاز دوازدهمین کنگره کشوری شعر عاشورایی قروه

به گزارش ایکنا از کردستان، شهلا مژده، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قروه در دوازدهمین کنگره کشوری شعر عاشورایی قروه اظهار کرد: در مکتب حسینی می‌طلبد هرکسی به فراخور توان خود قدمی هرچند اندک در نشر و گسترش این حماسه جاودانه در جهان هستی بردارد.
وی با اشاره به جایگاه زبان گویای شعر و شاعری در نشر ارزش‌ها افزود: ازآنجای که شعر بااحساس سروکار دارد، مسیری جذاب برای رساندن ندای حقیقت به گوش آزادی‌خواهان جهان است و کنگره شعر عاشورایی بستر بسیار مناسبی برای ظهور این مسیر است.
مژده به روند برگزاری این کنگره اشاره و عنوان کرد: فراخوان برگزاری دوازدهمین کنگره در مردادماه امسال به سراسر کشور ارسال و در بین انجمن‌های فرهنگی ادبی اعلام شد و آثار دریافتی از سوی شاعران تا ۱۵ مهر جمع‌آوری و برای ارزیابی و تعیین آثار برتر در اختیار هیئت‌داوران کنگره قرار گرفت.
وی بیان کرد: تعداد ۲۸۱ اثر در بخش اصلی زیر ۳۰ سال و بالای ۳۰ سال با موضوع نهضت عاشورا و شهید و شهادت و همچنین بخش ویژه با موضوع شهدای استان کردستان و مدافعان حرم به دبیرخانه این کنگره ارسال و مورد ارزیابی قرار گرفت.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قروه اعلام کرد: از تعداد شرکت‌کنندگان ۶۴ نفر را آقایان و ۳۷ نفر را بانوان تشکیل می‌دادند که از این افراد ۸ نفر در مقطع تحصیلی دکترا، ۳۲ نفر کارشناسی ارشد، ۶۴ نفر کارشناسی، ۱۸ نفر دیپلم و ۴۶ نفر زیر دیپلم هستند.
وی یادآور شد: داوران این دوره از کنگره شعر عاشورایی قروه را «بهروز سپید نامه»، «عبدالجبار کاکایی» و «سعید بیابانکی»، «منصور دولتی» بر عهده داشتند.

انتهای پیام
captcha