کد خبر: 3852446
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۷

سرانه مطالعه نگران‌کننده است/ پشتیبانی خیران از حوزه کتاب

گروه فرهنگی ــ نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی، سرانه مطالعه را بسیار نگران‌کننده توصیف کرد و گفت: برای رسیدن به سرانه مطالعه ایده‌آل در جامعه، همت دستگاه‌های فرهنگی لازم است.

سرانه مطالعه بسیار نگران کننده است/ پشتیبانی خیران از حوزه کتاب

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز شب گذشته، سوم آبان‌ماه در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: ازدحام مردم برای حضور در این نمایشگاه باعث ایجاد ترافیک سنگین در ورودی آن شده است اما هنوز فرهنگ کتاب‌خوانی به‌درستی در جامعه نهادینه نشده است.

وی سرانه مطالعه را بسیار نگران‌کننده توصیف کرد و گفت: برای رسیدن به سرانه مطالعه ایده‌آل در جامعه همت دستگاه‌های فرهنگی لازم است.

حجت‌الاسلام آل‌هاشم، با اشاره به پیشرفت‌های حوزه تکنولوژی و گرایش مردم به سمت فضای مجازی و استفاده از کتاب‌های دیجیتال، افزود: هیچ چیز جای کتاب را نمی‌‌گیرد و بر همین اساس همه مسئولان و مردم باید در راستای توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی تلاش کنند.

امام جمعه تبریز، با تأکید بر پشتیبانی خیران از حوزه کتاب و کتابخانه‌ها گفت: پشتیبانی خیران از این حوزه مصداق بارز عمل به فریضه و فرهنگ وقف است.

وی گفت: نمایشگاه‌های کتاب فرصت خوبی برای ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و همچنین فروش ناشران هستند و نمایشگاه کتاب تبریز به‌عنوان بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی شمال‌غرب کشور این فرصت را برای اهالی کتاب در استان فراهم آورده است.

امام جمعه تبریز کتاب را منبع مهم و حیاتی برای حفظ و گسترش فرهنگ ایرانی اسلامی دانست و تأکید کرد: نمایشگاه کتاب تأثیر بسیاری در ارتباط و دیپلماسی فرهنگی دارد و این فرصت را ایجاد می‌کند که مؤسسات، ناشران و نویسندگان با هم ارتباط داشته باشند.

انتهای پیام
captcha