کد خبر: 3852959
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۷

دولت جوان حزب‌اللهی؛ از الزامات تحقق گام دوم انقلاب

گروه اجتماعی ــ نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که درون کشور ما سرشار از ظرفیت است که با تلاش جهادی و روحیه انقلابی و قطع وابستگی و تمرکز بر توان داخل، می‌توان از همه گردنه‌ها به‌سلامت عبور کرد، گفت: دستگاه قضایی انقلابی، مجلس تراز انقلاب و دولت جوان حزب‌اللهی، از الزامات تحقق بندهای گام دوم انقلاب است.

دولت جوان حزب‌اللهی؛ از الزامات تحقق گام دوم انقلاببه گزارش ایکنا از لرستان، عباس گودرزی، نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی، شامگاه یک‌شنبه، پنجم آبان‌ماه، در جمع مردم انقلابی روستای دهگاه، گفت: شرایط امروز کشور شرایط پیروزی، عزت و بُرد است و بر سر اصول انقلاب و منافع ملت با هیچ کشوری مذاکره نخواهیم کرد.

وی با اشاره به این‌که ایران اکنون در دوران اقتدار به‌سر می‌برد، عنوان کرد: فرزندان ملت، ریگی را از آسمان شکار کرده، پهپاد فوق‌پیشرفته آمریکا را منهدم، کشتی انگلیسی را توقیف می‌کنند، عنصر خودفروخته و ضدانقلاب را از درون لایه‌های امنیتی سرویس‌های اطلاعاتی غرب با عملیات پیچیده دستگیر می‌کنند و دشمن جرئت جسارت ندارد چون می‌داند که اگر یکی بزند، ده تا خواهد خورد.

گودرزی با اشاره به این‌که درون کشور ما سرشار از ظرفیت است که با تلاش جهادی و روحیه انقلابی و قطع وابستگی و تمرکز بر توان داخل، می‌توان از همه گردنه‌ها به‌سلامت عبور کرد، افزود: دستگاه قضایی انقلابی، مجلس تراز انقلاب و دولت جوان حزب‌اللهی، از الزامات تحقق بندهای گام دوم انقلاب است.

نماینده مردم بروجرد و اشترینان با بیان این‌که منظور از فرد حزب‌اللهی شهید حججی است که جوانی خود را فدای آرمان‌های انقلاب و امنیت و آسایش این ملت می‌کند، ادامه داد: اگر مشکلاتی وجود دارد، اگر گلایه و دل‌زدگی هست به انقلاب برنمی‌گردد، بلکه به فاصله گرفتن برخی مسئولان از انقلاب و شعارهای انقلاب برمی‌گردد.

وی با بیان این‌که ما حق نداریم برای کسب مقام و منصب و تثبیت موقعیت خودمان، با اعتماد ملت بازی کنیم که اعتماد مردم یکی‌از بالاترین سرمایه‌های کشور است، نصریح کرد: هر کجا که انقلابی عمل کرده‌ایم پیشرفت داشته‌ایم.

انتهای پیام
captcha