کد خبر: 3853371
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۵

اعتماد عمومی؛ لازمه تحقق اهداف پدافند غیرعامل

گروه اجتماعی ــ نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی اعتماد عمومی را لازمه تحقق اهداف پدافند غیرعامل دانست و گفت: نتیجه رفتار عده‌ای منجر به چندقطبی شدن و کاهش اعتماد عمومی شده است.

اعتماد عمومی لازمه تحقق اهداف پدافند غیرعامل است

به گزارش ایکنا از سمنان، احمد همتی، نماینده مردم سمنان، مهدی‌شهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی، صبح امروز، 8 آبان در رزمایش پدافند غیرعامل سایبری در دبیرستان فامیلی سمنان اظهار کرد: اعتماد عمومی به‌عنوان یک محور اساسی در پیشبرد برنامه‌های پدافند غیرعامل  است که در این راستا نتیجه رفتار عده محدودی در سطح کشور منجر به چندقطبی شدن و کاهش اعتماد عمومی شده است. ‌

وی با اشاره به اینکه دشمنان در راستای شکست اتحاد جماهیر شوروی می‌خواهند آن برنامه را در ایران و کشورهای منطقه اجرایی کنند، متذکر شد: آن‌ها می‌خواهند تا دین را در مقابل فرهنگ و تمدن قرار دهند، اما دین  در تضاد بافرهنگ نیست و باید مراقب ترفندهای دشمن بود.

نماینده مردم سمنان، مهدی‌شهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برخورد غیرفرهنگی با برخی مسائل فرهنگی، موجب ایجاد تفرقه و  در کشور و سوءاستفاده دشمنان می‌شود که باید به نقطه‌ای برسیم که تبادل افکار و تعامل در کشور به‌راحتی انجام شود.

به گفته همتی هر چه توانمندی خود را افزایش دهیم، توانایی ما در مقابل دشمنان نیز افزایش خواهد یافت و باید تمام توانایی‌ها، گفتارها و رفتارهای ما علمی باشد. ‌

انتهای پیام
captcha