کد خبر: 3853834
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۸

درخشش خوزستانی‌ها در جشنواره قرآن وزارت بهداشت

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ نمایندگان استان خوزستان در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به ۷ رتبه برتر دست یافتند.

درخشش خوزستانی‌ها در جشنواره قرآن وزارت بهداشت

به گزارش ایکنا از خوزستان، برگزیدگان بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در رشته‌های مختلف معرفی شدند که در این میان سهم دانشگاهیان استان خوزستان، 7 رتبه بوده است. 

در رشته دعا و مناجات خوانی گروه استادان، ایمان سعادت نیا از دانشگاه علوم پزشکی دزفول رتبه اول را از آن خود کرد. در گروه دانشجویان هم آسیه اکملی از دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز رتبه دوم را به دست آورد. 

در رشته اذان گروه کارکنان رتبه سوم به عبدالجلیل آشینه‌گر از دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز رسید و دیگر نماینده این دانشگاه یعنی سیدعلی مرد در گروه استادان در رشته آیین سخنوری، سوم شد. 

همچنین در رشته حفظ ۵ جزء در گروه دانشجویان سیده آمنه فاضلی و فاطمه محمدیان در گروه استادان هر دو از دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به ترتیب رتبه‌های اول و دوم را از آن خود کردند.

در رشته حفظ 10 جزء در گروه دانشجویان امیر مراقی از دانشگاه علوم پزشکی آبادان رتبه دوم را به دست آورد. 

انتهای پیام
captcha