کد خبر: 3854027
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۴

راه نجات کشور از تحریم‌ها دانایی است

گروه فرهنگی ــ مدیر عامل مؤسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران با بیان اینکه دانایی محور توسعه است و تحقق مطلوب محور توسعه جز از طریق کتاب و آگاهی حاصل نخواهد شد، افزود: راه نجات کشور از تحریم‌ها دانایی است و توانایی هم برگرفته شده از دانایی است.

راه نجات کشور از تحریم‌ها دانایی است

قادر آشنا، مدیر‌عامل موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران در حاشیه برپایی دهمین نمایشگاه کتاب استان مرکزی در گفت‌و‌گو با ایکنا از استان مرکزی، گفت: شواهد حاکی از آن است که فصل انتخابی برای برپایی نمایشگاه خوب و زمان مناسب است.

وی مصلای بیت‌المقدس اراک به عنوان مکان برپایی دهمین نمایشگاه استانی را مناسب و در دسترس عموم دانست و بیان کرد: این مکان در مرکز شهر بوده و دسترسی برای عموم راحت است.

آشنا ادامه داد: همچنین تخفیف 35 درصدی بسیار مناسب است و تقریبا در هیچ نمایشگاهی دیده نمی‌شود و این مقدار تخفیف برای اولین بار است که ارائه می‌شود چراکه بخشی از آن توسط خود استان فراهم شده است.

این مقام مسئول اضافه کرد: ما نیز تلاش کردیم تا کتاب‌های ارائه شده توسط ناشران در نمایشگاه مشمول همه موضوعات همچون پزشکی، آموزشی، دفاع مقدس، مذهبی، دانشگاهی، عمومی و کمک آموزشی باشد.

مدیر‌عامل موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران فرهنگ‌سازی را گامی مؤثر در ارتقای سرانه مطالعه در کشور توصیف کرد و افزود: برای بالابردن سطح مطالعه باید خانواده‌ها وارد عمل شوند و دولت هم کمک‌های خود را انجام دهد.

وی برپایی نمایشگاه کتاب و حمایت از فروشندگان کتاب را یکی از راه‌های ارتقای سرانه مطالعه در کشور دانست و اظهار کرد: متأسفانه افزایش قیمت کاغذ به قیمت تمام شده کتاب و خرید کتاب توسط علاقمندان آسیب می‌زند و در این رابطه دولت باید کمک کند.

آشنا تأکید کرد: دانایی محور توسعه است و محور توسعه جز از طریق کتاب و آگاهی حاصل نخواهد شد؛ حال با وجود اینکه می‌دانیم راه نجات کشور از تحریم‌ها دانایی است و توانایی هم برگرفته شده از دانایی است؛ لذا باید همه تلاش کنیم تا مروج فرهنگ کتاب و کتابخوانی باشیم.

مدیر‌عامل موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران در بخش پایانی سخنان خود اظهار کرد: حمایت از حوزه کتاب و کتابخوانی جزو مأموریت‌های اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. با توجه به شرایط کنونی اقتصادی حاکم بر جامعه این وزارتخانه با برگزاری نمایشگاه‌های مختلف در سراسر کشور تمام‌قد از کتاب و کتابخوانی حمایت می‌کند.

انتهای پیام
captcha