کد خبر: 3859037
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۳

۱۰ بیمار مرگ مغزی لرستانی به ۳۰ نفر زندگی دوباره بخشیدند

گروه اجتماعی ــ کارشناس پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به اهدای عضو ۱۰ بیمار مرگ مغزی در استان، گفت: از شهریورماه امسال تاکنون ۳۰ نفر با دریافت عضو، جان دوباره گرفتند.

۱۰ بیمار مرگ مغزی لرستانی به ۳۰ نفر حیات دوباره بخشیدندبه گزارش ایکنا از لرستان، به‌ نقل‌ از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، فاطمه امانی، کارشناس پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی در رابطه‌ با پیوند عضو در استان، گفت: از شهریورماه امسال تاکنون بیش‌از ۳۰ نفر با دریافت عضو اهدایی جان دوباره گرفتند.

وی اضافه کرد: در این مدت ۱۰ نفر از مردم ایثارگر لرستان که دچار مرگ مغزی شده بودند توانستند به بیش‌ از ۳۰ نفر حیات دوباره ببخشند.

این کارشناس پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان این‌که رضایت ولی این ۱۰ نفر را در بیمارستان‌های لرستان اخذ کردیم، اضافه کرد: اهدای عضو محدوده سنی خاصی ندارد و این مهم بستگی به سبک زندگی فرد دارد.

امانی با بیان‌که اهداکنندگان لرستانی از کودک سه ‌ساله تا فرد ۶۰ ساله بوده‌اند، اظهار کرد: هر اهداکننده می‌تواند تا هشت عضو خود را اهدا کند به‌شرطی که این مهم به‌موقع انجام شود.

این کارشناس پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: چنان‌چه خانواده فرد متوفی ایثار کرده و رضایت دهند تا اهدا در ساعات اولیه مرگ مغزی انجام شود می‌توان ریه و قلب فرد را نیز اهدا کرد اما هرچه این مهم به تعویق بیفتد اعضای کمتری قابلیت اهدا دارند.

انتهای پیام
captcha