کد خبر: 3859589
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۱

ایجاد ۵ هزار شغل برای مددجویان کمیته امداد کهگیلویه‌وبویراحمد

گروه اجتماعی ــ مدیر‌کل کمیته امداد کهگیلویه‌و‌بویراحمد از ایجاد ۵ هزار و ۱۰۰ شغل با اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومان برای مددجویان کمیته امداد خبر داد.

ایجاد ۵ هزار شغل برای مددجویان کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استان، قباد مبشری، مدیرکل کمیته امداد استان، روز گذشته، چهارم آذرماه در گفت‌وگویی بیان کرد: ۵ هزار و ۱۰۰ فرصت شغلی با اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومان برای اقشار کم‌درآمد و مددجویان این نهاد در سال جاری ایجاد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این استان از نرخ بالای بیکاری رنج می‌برد، افزود: به‌منظور ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان و اقشار آسیب‌پذیر، ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار در سال‌ جاری به اشتغال مددجویان اختصاص‌ یافته است.

مدیرکل کمیته امداد استان، با بیان اینکه با اعتبار ذکرشده ۵ هزار و ۱۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد ایجاد می‌شود، اضافه کرد: با تدابیر اندیشیده شده در این نهاد، سال گذشته ۳ هزار و ۲۱۴ شغل با اعتبار ۸۰ میلیارد تومان برای مددجویان، توسط کمیته امداد ایجاد شد.

مبشری با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین اهداف و برنامه‌های این نهاد، توانمندسازی مددجویان با ایجاد اشتغال پایدار از طریق پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی است، گفت: شغل‌های ایجادشده برای مددجویان بیشتر در زمینه‌های کشاورزی، دامپروری، صنایع‌دستی فعالیت‌های صنفی با تأکید بر فناوری‌های دانش‌بنیان و جدید است.

وی شناسایی مددجویان مستعد اشتغال و ظرفیت‌های منطقه، ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به مددجویان متقاضی به‌منظور ارتقای سطح آگاهی علمی و مهارت‌های فنی و حرفه‌ای آن‌ها را از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه اشتغال این نهاد دانست.

انتهای پیام
captcha