کد خبر: 3859995
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۱

روحیه بسیجی داشتن مهم‌تر از بسیجی بودن است

گروه سیاست و اقتصاد ــ استاندار لرستان با بیان اینکه روحیه بسیجی داشتن مهم‌تر از بسیجی بودن است و باید این روحیه را در انتخابات حفظ کنیم، گفت: فضا را به‌گونه‌ای مهیا سازیم که مردم آزادانه به کاندیدای موردنظر خود رأی دهند.

قانون‌مداری؛ اولویت ستاد انتخابات لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، سیدموسی خادمی، استاندار، امروز چهارشنبه، ششم آذر در مراسم افتتاح ستاد انتخابات لرستان با بیان این‌که برگزاری انتخابات را وظیفه بسیجی بدانیم، گفت: برای ورود افراد به مجلس، فضای رقابت را فراهم می‌کنیم و هیچ دینی به فرد خاصی نداریم.

وی با بیان این‌که روحیه بسیجی داشتن مهم‌تر از بسیجی بودن است و باید این روحیه را در انتخابات حفظ کنیم، اضافه کرد: باید تلاش کنیم چهره لرستان را خوب نشان دهیم، در انتخابات به‌گونه‌ای رفتار شود که آرامش و امنیت را در استان نشان دهد تا چنان‌چه سرمایه‌گذاری بخواهد برای سرمایه‌گذاری بیاید با فراغ بال حضور یابد.

خادمی با یادآوری این‌که لرستان دارای نیروی انسانی توانمند و فرهنگ غنی است و نیاز است این آرامش و امنیتی که در استان حاکم است را نشان دهیم، افزود: در انتخابات نسبت به گذشته فعال‌تر باشیم و اخبار آن‌را برجسته‌تر پوشش دهیم.

استاندار لرستان با تأکید بر این‌که در جریان انتخابات قانون‌مداری اولویت ستاد انتخابات باشد، گفت: انتخابات را دولت برگزار می‌کند نه استانداری؛ لذا باید از تمام امکانات دولت در راستای برگزار بهتر انتخابات استفاده شود.

خادمی با اشاره به این‌که فرقی نمی‌کند پیروز انتخابات چه کسی باشد و برای رفتن فرد خاصی به مجلس احساس دین نمی‌کنیم، بیان کرد: باید فضا را به‌گونه‌ای مهیا سازیم که مردم آزادانه به کاندیدای مورد نظر خود رأی دهند.

انتهای پیام
captcha