حضور سازمان‌های مسیحی در نشست «پیامبر مهربانی» اوگاندا
کد خبر: 3860871
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۶

حضور سازمان‌های مسیحی در نشست «پیامبر مهربانی» اوگاندا

گروه بین‌الملل ــ رایزنی فرهنگی کشورمان در اوگاندا نشست علمی «پیامبر مهربانی؛ الگوی وحدت و صلح» را با حضور اساتید، دانشجویان، مقامات دولتی، شخصیت‌های علمی، فرهنگی، دینی و سازمان‌های اسلامی و مسیحی در این کشور برگزار کرد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، این نشست با سخنان حجت‌الاسلام روح‌الله دهقانی، رئیس جامعة المصطفی(ص) العالمیه شعبه اوگاندا آغاز شد و وی ضمن تأکید بر موضوع وحدت با استناد به آیات و روایات گفت همه مسلمانان با هر ملیت و قومیت باید با هم متحد باشند.

«آدم سبیلا»، از اساتید دانشگاه در اوگاندا، کمیا عبدالله مدیر گروه ارتباطات دانشگاه کامپالا، پروفسور ادوارد استاد دانشگاه ماکِرِر، کریم کلیسا مدیر تلویزیون «سلام تی وی» اوگاندا، محمدرضا قزلسفلی رایزن فرهنگی ایران در کامپالا، رئیس شورای منطقه کاجانسی کامپالا و رئیس روابط عمومی شورای مسلمانان اوگاندا به نمایندگی از دفتر مفتی ملی این کشور در این نشست سخنرانی و جایگاه حیاتی و سرنوشت‌ساز وحدت و صلح و نقش آن در توسعه همه جانبه و عوامل و موانع استقرار وحدت را تشریح کردند.

همچنین در این نشست علمی ابعاد صلح و وحدت در آموزه‌های انبیای الهی، جایگاه شناخت و بصیرت در برقراری صلح و وحدت، صلح و وحدت از نگاه كتاب‌های مقدس، نقش رهبران مذهبی در ارتقاء صلح و وحدت، نقش گفت‌و‌گوی بین ادیان در تقویت صلح و وحدت، تأثیر رسانه‌های دینی و مذهبی در گسترش و تحکیم صلح و وحدت و عوامل و موانع صلح و وحدت از سوی سخنرانان اعم از مسلمان و مسیحی مورد بررسی قرار گرفت و جزئیات آن‌ها تشریح شد.

 رایزن فرهنگی ایران در اوگاندا نیز در بخشی از سخنان خود درباره دلایل نقلی و عقلی ضروری بودن وحدت به تشریح عوامل وحدت از جمله تخلق به اخلاق نبوی، بیداری، بصیرت، سعه صدر، احترام به شخصیت‌های وحدت‌آفرین، توجه به مشترکات دینی و مذهبی، ایثار و فداکاری پرداخت.

پرسش و پاسخ، اقامه نماز جماعت، مصاحبه رایزن فرهنگی ایران در اوگاندا با خبرنگاران رادیوهای پارم، صدای آفریقا و تلویزیون «سلام تی وی» اوگاندا از دیگر برنامه‌های نشست «پیامبر مهربانی؛ الگوی وحدت و صلح» بود و گزارش این نشست از تلویزیون سلام تی وی منتشر شد.

انتهای پیام
captcha