کد خبر: 3861089
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۸

شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر تا ۲۵ آذر طرح می‌پذیرد

دیگر رسانه‌ها ــ بیست و پنجم آذرماه مهلت ارسال طرح‌ها و ایده‌ها به شبکه‌ شهرهای خلاق فرهنگ و هنر به دبیرخانه مرکزی این رویداد اعلام شده است.

شبکه شهرهای خلاق فرهنگ و هنر تا ۲۵ آذر طرح می‌پذیرد
به گزارش ایکنا، به نقل از ایرنا، ابراهیم حیدری دبیر طرح شبکه شهر‌های خلاق فرهنگ و هنر اظهار کرد: در مرحله اول اعلام فراخون ٣٧٠ شهر از ٣١ استان در این رویداد مشارکت داشتند و آمادگی خود را در حداکثر در سه رشته موضوعی اعلام کردند.

وی کمک به برنامه‌ریزی برای توسعه پایدار، مشارکتی و مبتنی بر رویکرد آمایشی در شهر‌ها و مناطق فرهنگی ایران کشف، جذب و پرورش فعالیت‌ها و حمایت از پیشنهاد‌های نو، خلاقانه، اثربخش و پایدار بومی، ساماندهی و بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های فرهنگی و هنری در سطح محلی و بومی مبتنی بر فرهنگ ایرانی ـ اسلامی، تمرکززدایی در امور فرهنگی و هنری و تقویت ظرفیت‌های مردمی در فرهنگ، تبادل تجربه‌ها و دانش بومی در میان شهر‌های مختلف ایران، توسعه اقتصاد فرهنگ و هنر و کمک به بهبود کسب و کار‌های فرهنگی هنری و صنایع خلاق و در مجموع تکیه براقتصاد درون زا را از جمله اهداف اجرای این طرح برشمرد.

حیدری گفت: در ۳۱ استان کشور با حضور نمایندگان قریب ۳۵۷ شهر اعم از مسئولان یا نمایندگان اداره‌های فرهنگ وارشاد اسلامی شهر‌های مختلف، فعالان فرهنگی و هنری در شهر‌های کشور همچنین مسئولان شهری؛ مانند شهردار‌ها و نمایندگان آن‌ها برای بیش از یکهزار و ۵۰ نفر کارگاه‌های آموزشی برگزار و دست‌کم در هر یک از این کارگاه‌ها قریب هشت ساعت آموزش برنامه‌ریزی فرهنگی هنری مبتنی بر برنامه ریزی مشارکتی و مجموعا هشت هزار و ۵۰۰ ساعت – نفر کارگاه آموزشی برپا شده و انتظار می‌رود با این اقدام‌های انجام شده در چگونگی پیش بردن ایده‌های خلاقانه در شهر‌های مختلف به زودی شاهد نتایج موثر این اقدام‌ها باشیم.

بر اساس گزارش معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شبکه شهر‌های خلاق فرهنگ و هنر عنوان طرحی برای شناسایی خلاقیت‌های فرهنگی و هنری در شهر‌ها و مناطق جغرافیایی ایران و ایجاد شبکه‌هایی برای تعریف همکاری‌ها و برنامه‌های مشترک میان آن‌هاست. این طرح با محوریت معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مشارکت وهمکاری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور و سازمان یونسکو و ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سراسر کشور اجرا می‌شود و بنا دارد در ده حوزه موضوعی ششهر‌های خلاق را پس از داوری برنامه‌های آن‌ها مشخص کند و شبکه شهر‌های خلاق را تشکیل دهد.

حوزه موضوعی فعالیت‌ها به این شرح است؛ هنر‌های تجسمی، هنر‌های نمایشی، موسیقی، مد و لباس، هنر‌های صنایع و سنتی، ادبیات، رسانه و مطبوعات، بازی‌های رایانه‌ای، سینما، چاپ و بسته‌بندی.

هر شهر می‌تواند ذیل این ده حوزه موضوعی، شاخه‌هایی را تعریف کرده و ظرفیت‌ها و برنامه‌های خود را برای توسعه آن ارایه کنددبیرخانه. شبکه شهر‌های خلاق فرهنگ و هنر همه مدیران فرهنگی شهر‌ها و عموم هنرمندان در سراسر ایران را به همکاری و همفکری دعوت کرده است و گردهم‌آیی بزرگ این مجموعه برای نیمه اسفند ماه برنامه‌ریزی شده است.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیش‌تر می‌توانند به پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه شهر‌های خلاق فرهنگ و هنر مراجعه کنند.
انتهای پیام
captcha