کد خبر: 3862763
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۴

بیانیه حشد الشعبی درباره حوادث اخیر بغداد

بیانیه حشد الشعبی درباره حوادث اخیر بغداد گروه بین‌الملل ــ حشد الشعبی عراق طی بیانیه‌ای با اشاره به جزئیات حوادث شامگاه جمعه، 15 آذرماه، در منطقه «السنک» و میدان «الخلانی» بغداد اعلام کرد: نیروهای بسیج مردمی به درخواست مردم و به دلیل خلأ امنیتی وارد عمل شدند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه خبری السومریه‌نیوز، حشد الشعبی (بسیج مردمی عراق) در این بیانیه اعلام کرد: در پی حوادثی که شامگاه جمعه گذشته در میدان «الخلانی» و منطقه «السنک» رخ داد و تعدادی کشته بر جای گذاشت، ضروری می‌دانیم که حقایق را برای افکار عمومی بازگو کنیم تا ملت عزیز عراق از حقیقت آنچه رخ داده مطلع شوند و ریشه فتنه و سوءاستفاده‌ برخی گروه‌های داخلی و بین‌المللی را قطع کنند.

در این بیانیه آمده است: همگان می‌دانند که شمار زیادی از تظاهرکنندگان به ندای مرجعیت برای مقابله و طرد خرابکاران و حمایت از تظاهرات‌کنندگان مسالمت‌آمیز پاسخ دادند که این موضوع باعث خشم گروه‌های خرابکار مستقر در پارکینگ «السنک» شد و آنان تلاش کردند حضور خود را با زور و ارعاب تحمیل کنند.

حشد الشعبی تأکید کرد: تعدادی از معترضان صلح‌جو با چاقو، کوکتل مولوتف و ابزارهای دیگری از سوی افراد نقابدار هدف قرار گرفتند، هدف مهاجمان به آتش کشیدن این مکان بود و خرابکاران همچنین، ۲۳ معترض صلح‌جو را ربودند.

در این بیانیه آمده است که در پی این اقدام، شماری از تظاهرات‌کنندگان  از نیروهای امنیتی و حشد الشعبی درخواست کمک خواستند که نیروهای بسیج مردمی به درخواست معترضان صلح‌جو در نتیجه خلأ امنیتی و نبود قدرت حکومت لبیک گفتند، اما معترضان و گروه حشد الشعبی با شلیک گسترده گلوله مواجه شدند که منجر به کشته‌شدن شماری از افراد شد، پس از آن برای نجات تظاهرکنندگان ربوده شده و کسانی که در داخل پارکینگ السنک به دام افتاده بودند درگیری‌های متقابلی شکل گرفت.

حشد الشعبی عراق در پایان کنترل میادین تظاهرات از سوی نیروهای امنیتی، ساماندهی اوضاع و ایجاد وضعیتی عادی و امن برای مردم را خواستار شد.

یادآور می‌شود، جمعه گذشته در پی حادثه تیراندازی در دو نقطه میدان الخلانی و منطقه السنک بغداد، هشتاد نفر جان باختند و ده‌ها نفر نیز مجروح شدند.
انتهای پیام
captcha