گروه سیاست و اقتصاد ــ حجتالاسلام والمسلمین موسویفرد ضمن بازدید از نیروگاه رامین با کارکنان این نیروگاه گفتوگو کرد.

به گزارش ایکنا از خوزستان، حجتالاسلام والمسلمین سید محمد نبی موسوی فرد، نماینده ولی فقیه در خوزستان در دیدار با کارکنان نیروگاه رامین که امروز ۱۸ آذر صورت گرفت، اظهار کرد: با توجه و تدبر در معارف دینی، متوجه می شویم که خدمت به مخلوقات و بندگان بسیار توصیه شده است.
وی ادامه داد: خدماتی که مجموعه نیروگاه در خوزستان در هوای گرم که حکم اکسیژن را برای مردم دارد مصداق همین خدمت به خلق است.
موسویفرد گفت: حدود ۱۵۰۰ نفر در رامین فعال هستند و از خدمات آنها تقدیر می کنم و همه افراد شاغل در آب و برق تشکر میکنم.
امام جمعه اهواز بیان کرد: مسائلی که مطرح شد ان شالله مکتوب شود و ما به سهم خودمان پیگیر این مطالبات خواهیم بود.
همچنین موارد زیر در این دیدار صورت گرفت:
• بازدید از بخشهای مختلف نیروگاه و دیدار چهره به چهره با کارکنان
• شنیدن مشکلات کارگران و نیروهای مختلف نیروگاه
• نشست مدیرعامل و هیئت مدیره نیروگاه رامین و ارائه آخرین وضعیت نیروگاه و موانع پیش روی آنها و پیگیری نماینده ولی فقیه در استان خوزستان به سهم خود
• حضور در شورای فرهنگی صنعت آب و برق خوزستان(نیروگاه رامین)