
به گزارش ایکنا از سمنان، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان، قائممقام این نهاد محمد قوسی، قائممقام کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان امروز 25 آذرمردم خداجوی استان سمنان در هشت ماه سال جاری ۱۲ میلیارد ۳۰۶ میلیون تومان زکات پرداخت کردند گفت: زکاتهای جمعآوریشده برای امور نیازمندان و پروژهای عامالمنفعه همان منطقهای که زکات جمعآوری شده صرف شده است.
وی با اشاره به اینکه با جمعآوری بیش ۱۲ میلیارد و ۳۰۶ میلیون تومانی زکات بیش از ۱۰۰ درصد تعهد این نهاد در بخش زکات محقق شده متذکر شد: چهار میلیارد و ۷۴ میلیون تومان زکات از طریق مراکز نیکوکاری استان سمنان بهصورت کالا، نقد و خدمات جمعآوری شده است.
قوسی با تأکید بر اینکه ۶۸۱ میلیون تومان در قالب زکات فطریه عام، سادات در هشت ماه سال جاری جمعآوری شد متذکر شد: جمعآوری یک میلیارد و ۴۳۴ میلیون تومان زکات بهصورت نقدی و سه میلیارد و ۱۶۳ میلیون تومان بهصورت کالا بوده که در این راستا بخش مهمی از زکات جمعآوریشده در سال جاری مربوط به زکات مستحبی بوده است.
انتهای پیام