کد خبر: 3865649
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۹

نظام اداری کشور منفعل و بی‌انگیزه است

گروه اجتماعی – رئیس کل دادگستری استان مرکزی با تأکید بر اینکه کشور جز با اقتصاد مقاومتی قوام پیدا نمی‌کند، تصریح کرد: ما در مجموعه نظام اداری کشور با یک نظام منفعل و بی‌انگیزه مواجه هستیم و با این سیستم نمی‌توانیم پاسخگوی مراجعه‌کنندگان باشیم.

نظام اداری کشور منفعل و بی‌انگیزه است

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، حجت‌الاسلام قاسم عبداللهی رئیس کل دادگستری استان مرکزی امروز 30 آذرماه در جلسه شورای اداری شهرستان محلات که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، با تأکید بر اینکه کشور جز با اقتصاد مقاومتی قوام پیدا نمی‌کند، تصریح کرد: ما در مجموعه نظام اداری کشور با یک نظام منفعل و بی‌انگیزه مواجه هستیم و با این سیستم نمی‌توانیم پاسخگوی مراجعه‌کنندگان باشیم.

وی با بیان اینکه نسبت به واقعیت‌های جامعه نباید غافل ماند، اظهار کرد: اگر قرار براین بود در نظام اجرایی کشور  دستورالعمل‌ها و قوانین خشک حاکم باشد می‌توان از رایانه‌های هوشمند استفاده کرد. صدور پروانه‌ها بهتر است الکترونیکی انجام شود اما این روند علی‌رغم درخواست‌های بسیار و انجام زیرساخت‌ها از سوی شهرداری اراک برای صدور پروانه به دلایل مختلف انجام نمی‌شود.

حجت‌الاسلام عبداللهی بابیان اینکه با زیر‌ساخت‌‌های موجود نمی‌توان پاسخگوی نیاز و مطالبات مردم باشیم تأکید کرد: وجود رانت به پایه‌های اقتصاد ضربه می‌زند که باید به جد از این امر جلوگیری کرد. اعتراض در خصوص معادن به این معنا نیست با سرمایه‌گذاری و توسعه اقتصاد مخالفیم برعکس دستگاه قضایی با جدیت از سرمایه‌گذاران واقعی حمایت می‌کند چراکه اعتقاد دارد اقتصاد سالم تولید کار کرده و تولید ملی را ایجاد می‌کند از طرف دیگر اقتصاد دلالی، رانت و‌ ناسالم روند توسعه را کند می‌کند.

رییس کل دادگستری استان مرکزی اقتصادگران و‌ تولیدکنندگان فعلی را جهادگران واقعی صحنه اقتصاد کشور دانست و اظهار کرد: بروز برخی مسایل ایجاد نارضایتی می‌کند و گاه مردم بیان می‌کنند‌ بنزین بهانه است و ما از بی‌عدالتی گلایه داریم. همه ما که کارگزاران جمهوری اسلامی هستیم باید عدالت‌محوری را سرلوحه قرار دهیم. فاصله طبقاتی از نظام اجرایی بی‌انگیزه و منفعل نشآت می‌گیرد، قسمت عمده ایجاد فاصله طبقاتی به دلیل عدم نظارت ایجاد می‌شود.

وی اضافه کرد: گاه برخی از افراد در مزایده‌ها و مناقصه‌ها شرکت دارند و برنده می‌شوند که خرید اطلاعاتی می‌کنند. عدالت باید در بخش‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و ... اعمال شود. تمام جزئیات انتخابات را با دقت رصد می‌کنیم اما متاسفانه کمتر شاهدیم که عدالت انتخاباتی را شروع کرده باشیم. گزارش‌های اعلامی از شهرستان حاکی از بریز و بپاش‌های آنان دارد، رقابت‌ها باید بر پایه اخلاق باشد و از بروز هر گونه تند اخلاقی‌ها چه در فضای حقیقی و چه مجازی ممانعت شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: در حال حاضر نیاز به وحدت و همبستگی همکاری مستمر داریم باید مراقب باشیم احدی به این همبستگی ضربه نزند. باید همه هم‌فکری کرده و مشکلات را با اصلاح قوانین که مورد نیاز تغییر است رفع کرد. با دست به دست دادن مجموعه‌های سه قوه می‌توان از مشکلات ایجاد شده رهایی یافت. نجات نظام نجات اسلام است، عدالت‌محوری با تعامل بین دستگاه‌ها ایجاد شده و این عدالت‌محوری می‌تواند جهانی شود.

حجت‌الاسلام عبداللهی برلزوم نظارت دقیق سازمان بازرسی تأکید کرد و گفت: اگر نظارت دقیق نباشد منفذ باز می‌شود، در خرید و فروش معادن و اراضی نظارت اعمال شود. قسمت عمده و پیچیده پرونده‌ها به معادن اختصاص دارد؛ اسناد عادی از چرخه اداری خارج کرده و اسناد رسمی جایگزین شود.

انتهای پیام
captcha