کد خبر: 3865769
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۰

برگزاری جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی

گروه فرهنگی ــ مسئول توسعه فضای مجازی حفظ آثار دفاع مقدس لرستان با اشاره به برگزاری دومین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی، گفت: ۳۰ بهمن آخرین مهلت ارسال آثار است.

برگزاری دومین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازیمهدیه معتمدی، مسئول توسعه فضای مجازی حفظ آثار دفاع مقدس استان لرستان در گفت‌وگو با ایکنا، بیان کرد: دومین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی با همکاری نخبگان جوان، فعالان مردمی، مراکز فرهنگی، دانشگاه‌ها و نهادهای لشکری و کشوری برگزار می‌شود.

وی به تاریخ برگزاری این جشنواره که از 18 آذرماه لغایت 30 بهمن‌ماه سال‌ جاری برگزار می‌شود، اشاره کرد و افزود: محورهای این جشنواره شامل پایگاه‌های اطلاع‌رسانی و خبری، پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی، نرم‌افزارهای کاربردی، هنرها و سرگرمی‌های دیجیتال و بخش آزاد است.

مسئول فضای مجازی اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان بیان کرد: شناسایی، شبکه‌سازی و به‌کارگیری فعالان فضای مجازی متخصص و متعهد در حوزه دفاع مقدس و مقاومت و نمایش ظرفیت‌های شناخته شده و بالقوه دفاع مقدس در فضای مجازی از اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی با بیان این‌که دومین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی در پنج محور پایگاه‌های اطلاع‌رسانی و خبری، پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی، نرم‌افزارهای کاربردی، هنرها و سرگرمی‌های دیجیتال و بخش آزاد برگزار می‌شود، گفت: مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره تا سی‌ام بهمن‌ماه 98 است.

معاون توسعه فضای مجازی حفظ آثار دفاع مقدس لرستان با اشاره به درخشش هنرمندان لرستانی در اولین جشنواره فعالان فضای مجازی و دفاع مقدس، گفت: 110 اثر با موضوع ایثار و شهادت از هنرمندان لرستانی به این جشنواره راه پیدا کردند که در نهایت «محسن مرادی» با مستند «تا ابد سربازیم»، که روایتی از زندگی حماسی سردار شهید مدافع حرم «حاج رضا رستمی‌مقدم» است «مهران یاراحمدی» با اثر «نرم‌افزار یارانه‌ای خط شکن ذوالفقار» که در مورد شهید «پژوهنده» ساخته شده است و «فرشاد خسروی» در بخش نقاشی دیجیتال موفق به کسب رتبه‌های کشوری شدند، همچنین آثار «امیرامید نژاد» و «امین کریمی»  نیز از لرستان، جز آثاری بودند که از آن‌ها تجلیل شد.

این مسئول با بیان این‌که فضای مجازی، تمامی ابعاد زندگی فردی و اجتماعی افراد را در برگرفته است، گفت: مهم‌ترین هدف این جشنواره تبیین، انعکاس و ترویج ارزش‌ها و فرهنگ غنی دفاع مقدس و مقاومت به تمامی نسل‌ها در فضای مجازی است.

انتهای پیام
captcha