کد خبر: 3866252
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۶

برگزاری «سلسله محافل ماهانه قرآنی طنین نور» در شهرستان بروجن

برگزاری «سلسله محافل ماهانه قرآنی طنین نور» در شهرستان بروجن گروه فعالیت‌های قرآنی ـ عضو انجمن قرآن و عترت شهرستان بروجن از برگزاری «سلسله محافل ماهانه قرآنی طنین نور» در این شهرستان خبر داد.

حسین رمضانی، عضو انجمن قرآن و عترت شهرستان بروجن در گفت‌وگو با ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به آغاز به کار مجدد این انجمن پس از چند سال وقفه، اظهار کرد: این انجمن که فعالیت‌ آن سال‌ها مسکوت بود، با همکاری جمعی از قرآنیان احیا شده است و جلسات منظمی در راستای ارائه برنامه‌های متنوع قرآنی در سطح شهر دایر می‌شود.

وی افزود: با توجه به اینکه این انجمن با مجوز اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی به فعالیت می‌پردازد تصمیم بر آن شد که این انجمن بازاحیا شود و بتوان از این طریق بودجه‌‌ای را به سمت فعالیت‌های قرآنی سوق داد.

رمضانی در تشریح برنامه‌های این انجمن و با اشاره به برگزاری «سلسله محافل ماهانه قرآنی طنین نور»، بیان کرد: این برنامه با همکاری هیأت امنای مساجد شهرو اداراتی از قبیل اداره اوقاف شهرستان برجن، اداره تبلیغات اسلامی و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، در هر ماه در یک مسجد برگزار خواهد شد.

وی گفت: نخستین محفل از «سلسله محافل ماهانه قرآنی طنین نور» فردا چهارشنبه 4 دی‌ماه همراه با نماز مغرب و عشا در مسجد صاحب‌الزمان(عج) و با همکاری هیأت امنای این مسجد، برگزار خواهد شد.

رمضانی با تأکید بر «مفهوم‌محور» بودن این محافل قرآنی، تصریح کرد: در این محفل یک ساعته برنامه‌های جذاب و ابتکاری قرآنی در دستور کار قرار دارد، از جمله اینکه در ابتدای جلسه و پیش از تلاوت آیات توسط قاری، به مدت 10 دقیقه مفهوم آیات برای حضار تبیین می‌شود.

وی ادامه داد: مطلع محافل قرآنی با تلاوت یک قاری نوجوان خواهد بود و در ادامه جلسه، قاری بزرگسال به تلاوت آیات منتخب می‌پردازد، ضمن اینکه تلاش شده است از قاریان و قرآنیان بومی به این محافل قرآنی دعوت شود.

رمضانی در خصوص دیگر بخش‌های این برنامه، بیان کرد: دعوت از خیران و حامیان قرآنی شهرستان، تواشیح و سرود، برگزاری مسابقات حضوری تلاوت، روخوانی و مفاهیم قرآن کریم در میان حاضران و اعطای جایزه به 5 برگزیده و پایان محفل با پذیرایی خواهد بود.

عضو انجمن قرآن و عترت شهرستان بروجن در تشریح فعالیت‌هایی که در چشم‌انداز این انجمن قرار دارد، بیان کرد: تلاش می‌شود در برگزاری برنامه‌های قرآنی در شهر با سایر نهادها و فعالان قرآنی هم‌افزایی صورت بگیرد، ضمن اینکه آموزش قرآن در سطوح مختلف و به صورت منظم و مستمر در دستور کار قرار دارد.

رمضانی در پایان گفت: در کنار مباحث ترویجی، تبلیغی و آموزشی به مقوله اقتصادی نیز توجه شده است و تشکیل صندوق حمایت از اصحاب قرآن و عترت(ع) در دستور کار این انجمن قرار دارد.

انتهای پیام
captcha