کد خبر: 3866952
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۳
نصرت‌الله لطفی در نشست خبری بیان کرد:

9 دی؛ روز نمایش اتحاد ملی حول محور ولایت/ نماینده ولی‌فقیه در سپاه؛ سخنران مراسم تهران در میدان امام حسین(ع)

گروه سیاسی ــ‌ قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در نشستی خبری با گرامیداشت حماسه 9 دی، گفت: این روز، روز تجلی دست قدرت الهی، تحقق وعده خداوند و نمایش اتحاد و وحدت ملت حول محور ولایت و نماد ولایتمداری است.

به گزارش ایکنا نشست خبری نصرت الله لطفی، قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، برای تشریح برنامه‌های حماسه 9 دی ساعت 10:15 صبح امروز، شنبه 7 دی، با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجیدی از سوی «نوران» آغاز شد.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در این نشست، با گرامیداشت حماسه 9 دی گفت: این روز، روز تجلی دست قدرت الهی، تحقق وعده خداوند و نمایش اتحاد و وحدت ملت حول محور ولایت و نماد ولایتمداری است، لذا 9 دی در تقویم سالانه به عنوان روز «بصیرت و میثاق امت با ولایت» نامگذاری شده است.

لطفی بیان کرد: این حماسه ماندگار و تاریخ‌سازی بود که بسیاری از واژه‌ها در آن نهفته است و این روز مظهر بصیرت، دیانت، الهام از فرهنگ عاشورا و غدیر، دشمن‌شناسی، تکلیف‌گرایی و عمل به هنگام است.

وی با بیان اینکه ۹ دی روز خروش اعتقادی و انقلابی مردم و غلبه جنود الهی بر جنود شیطانی بود، گفت: این روز اثبات‌کننده قابلیت و کارآمدی نظام دینی مبتنی بر اصل مترقی ولایت فقیه در عبور از فتنه‌هاست، لذا حفظ و گرامیداشت این روز وظیفه همگانی و تعیین‌کننده مسیر ما برای حضور آگاهانه‌تر در صحنه و استمرار حیات این نظام مقدس برای سپردن پرچم به صاحب اصلی آن، امام زمان(عج)، است.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با تأکید بر اینکه ۹ دی روزی برای درس‌آموزی و عبرت‌گرفتن است، بیان کرد: این روز هشداری به نااهلان داخلی و دشمنان کینه‌توز و عنود نظام اسلامی است و همانند سال‌های گذشته باز هم تیر دشمن به سنگ خواهد خورد و فتنه‌ها و آشوب‌ها با شکست مواجه خواهد شد.

لطفی با بیان اینکه مراسم گرامیداشت 9 دی به طور همزمان در تهران و بیش از هزار شهر و شهرستان کشور برگزار می‌شود، اعلام کرد: مراسم تهران روز دوشنبه ۹ دی ساعت ۱۴ در میدان امام حسین(ع) با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی صادقی؛ نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران، برگزار می‌شود و پس از آن قطعنامه پایانی مراسم قرائت خواهد شد و مردم عزیز تا میدان شهدا راهپیمایی خواهند کرد.

وی ضمن درود فرستادن به بصیرت و حضور در صحنه مردم ابراز کرد: امسال دهمین سالگرد ۹ دی را برگزار می‌کنیم که عامل شکست فتنه‌ای شد که هدف غایی آن براندازی نظام دینی بود که با بصیرت مردم، تبعیت از رهبر معظم انقلاب و خلق حماسه‌ ملی، فتنه‌ای شکست خورد که به تعبیر مقام معظم رهبری با اقدامات امنیتی قابل جمع‌کردن نبود.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با بیان اینکه امسال در آستانه دهمین سالگرد حماسه ۹ دی ۸۸ مردم ایران حماسه دیگری را در سال ۹۸ خلق کردند، گفت: در این راستا می‌توان در قالب مقالات و نوشته‌های تطبیقی فتنه ۸۸ را با اغتشاشات ۹۸ مقایسه کرد تا واقعاً قدرشناس حضور مردم باشیم و درسی برای مسئولان باشد که با پرهیز از حاشیه‌سازی، صادقانه و مخلصانه در کنار مردم باشند و در جهت رفع گرانی و بیکاری و مشکلات اقتصادی بکوشند.

وی افزود: آنچه در سال 88 مبنای فتنه و آوردن مردم به کف خیابان شد ادعای دروغ تقلب در انتخابات بود. مردم عزیز در آن شرایط به صحنه آمدند و حماسه‌ای را خلق کردند و فتنه را در هم پیچیدند، لکن اتفاق سال 98 کاملاً متفاوت بود و با اینکه اغتشاش و آشوب در اثر سرمایه‌گذاری چندساله دشمن و موج‌سواری بر مشکلات مردم بود، اما در بدنه جامعه اتفاق نامبارکی را شاهد بودیم که تورم بالای 40 درصد، گرانی، فشار حداکثری بر مردم و تهدیدات روانی و رسانه‌ای و جنگ تمام‌عیار اقتصادی بود که متأسفانه با بی‌تدبیری و بدسلیقگی مسئولان همراه شد که خواستند عدم افزایش نرخ سوخت در طی چند سال را یک‌باره جبران کنند، آن هم در مقطعی که دشمن با تمام توان و با ادعای فشار حداکثری به دنبال ضربه به نظام بود که با غافلگیر کردن مردم در شب عید بسیار مهم رخ داد.

لطفی بیان کرد: لذا اگر دشمن در سال 98 از یک فرصت و ادعای غیر واقعی استفاده کرد، در سال 98 واقعیتی در زندگی مردم بود که با تورم و گرانی دست و پنجه نرم می‌کردند و معترض بودند و همین مردم در فاصله کمتر از 48 ساعت با فرمایشات حکیمانه و مدبرانه مقام معظم رهبری صف خودشان را از آشوبگران و اغتشاشگران جدا کردند و باید با افتخار دست مردم را بوسید که در روز 5 دی که دشمن با تمام توان و با استفاده از هر نوع ابزار رسانه‌ای و فضای مجازی به دنبال اغتشاش دیگری بودند اما مردم بصیر به دشمن بی‌اعتنایی نشان دادند.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ابراز کرد: لذا گرامیداشت یوم الله 9 دی صرفاً بزرگداشت آن چیزی نخواهد بود که در سال 88 اتفاق افتاد و یک فرصت برای روشنگری و درس‌آموزی و بصیرت‌افزایی برای شکست قطعی توطئه‌های دشمن در سال‌های آتی به ویژه در مقطع حساس انتخابات مجلس شورای اسلامی است.

لطفی، «یوم‌الله ۹دی؛ مظهر بصیرت، ولایتمداری و عبور از فتنه‌ها» را شعار محوری مراسم امسال بیان کرد و گفت: این شعار با تبیین اتفاق آن روز، هم نگاه به گذشته دارد و هم استفاده از ظرفیت بصیرت برای عبور از فتنه را بیان کرده و نگاه به آینده مد نظر دارد.

وی یادآور شد: در سال‌های 98، 96، 88 و 78 فتنه‌ها و آشوب‌ها با حضور مردم در صحنه خنثی شد ولی قطعا این فتنه‌ها تمام‌شدنی نیست و تا نظام ما نظام دینی و متکی بر رأی مردم و به دنبال استقلال و عدم وابستگی است دشمنی دشمن هم پابرجا خواهد بود. پس باید هوشیار بود و از گذشته درس گرفت و بر نقاط قوت افزود و از نقاط ضعف کاست و لذا شعار محوری مراسم امسال با این نگاه شکل گرفت.

لطفی اظهار کرد: وقتی که بزرگداشت 9 دی مطرح شد با دو نگاه مواجه بودیم؛ یک نگاه معتقد بود که باید با نگاه تبیینی این روز را گرامی داشت که چه اتفاقی افتاد و مردم چگونه در صحنه حضور پیدا کردند و از کار و فعالیت میدانی و شعاری پرهیز کرد و به نشست‌ها، جلسات و هم‌اندیشی‌ها اکتفا کرد. کما اینکه در تهران تا سه سال قبل مراسمی تحت این عنوان برگزار نمی‌شد. وقتی که اولین بار اعلام کردیم مراسم بزرگداشت 9 دی در مصلای امام خمینی(ره) برگزار می شود بسیاری از دوستان به ما اعتراض کردند و ما را از برگزاری مراسم منع می‌کردند. اما ما این مراسم را برگزار کردیم و سال گذشته برای اولین بار مراسم میدانی در میدان امام حسین(ع) با شکوه مثال‌زدنی برگزار شد.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اظهار کرد: زیرا وقتی این روز، روز میثاق امت با ولایت نام گرفته یک کار میدانی برای بزرگداشت آن می‌طلبد. لذا جمع بندی ما این شد که ترکیبی از فعالیت و مراسم میدانی و کار تبیینی را داشته باشیم. کار تبیینی با یکی دو جلسه امکان‌پذیر نیست. ما در این راستا با یک ناهمگونی در کشور مواجه بودیم و تاریخ‌های مختلفی به عنوان دهه یا هفته بصیرت مطرح بود.در حالی که اگر مناسبتی می‌خواهد گرامی داشته شود باید مبتنی بر منطق، استدلال و همه‌پسند باشد.

لطفی افزود: برای دهه یا هفته بصیرت نیز باید دلیل قابل قبولی پیدا می‌کردیم و انچه به ذهن ما رسید و با الهام از بیانات مقام معظم رهبری بود استفاده از موضوع یوم‌الله 19 دی 1356 بود که رهبر معظم انقلاب فرمودند حضور مردم قم در در سال 56 برخاسته از بصیرت مردم بود که بعد از آن مردم تبریز و یزد چهلم شهدا را به طور متوالی گرامی‌ داشتند و استمرار این حرکت الهی به استقرار نظام الهی به برکت پیروزی انقلاب انجامید.

وی بیان کرد: از طرفی 9 دی نیز مظهر بصیرت و ولایتمداری است و لذا از این منظر امروز رسما به عنوان یک برنامه قطع کشوری اعلام ‌می‌کنم که ایام الله 9 تا 19 دی‌ماه هر سال دهه بصیرت است.‌ در این راستا مراسم ملی و کشوری این دهه در 9 دی آغاز می‌شود و تا 19 دی محافل و نشست‌های بصیرتی ادامه می‌یابد و حسن ختام این دهه نیز فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدارهای یوم‌الله 19 دی با حضور مردم قم است.

لطفی ابراز کرد: مراسم 9 دی امسال به صورت همزمان و یکپارچه در کل کشور، در بیش از هزار شهر و شهرستان، در قالب تجمعات و راهپیمایی‌های حماسی و پرشور برگزار می‌شود.

قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اظهار کرد: در زمینه تبیین هدف اصلی عبرت‌آموزی و درس‌آموزی از این حماسه به منزله چراغ راه آینده است و با هماهنگی‌های انجام گرفته بیش از ده هزار نشست بصیرتی در کشور در مساجد، پایگاه‌های بسیج، حلقه‌های صالحین، کانون‌های فرهنگی هنری و دانشگاه‌ها برگزار می‌شود.

وی در پایان اظهار کرد: تولید و انتشار مطالب محتوایی در فضای مجازی از دیگر اقدامات تبیینی است و بیش از 4500 وبلاگ جوانان حوزوی و دانشگاهی در این راستا فعال خواهند بود. همچنین مسابقات فرهنگی و هنری از جمله مسابقه وبلاگ‌نویسی با موضوع «بصیرت و ولایت» برگزار می‌شود. زنگ بصیرت نیز در مدارس کشور در روز 9 دی نواخته خواهد شد و همایش‌های گوناگون در استان‌های مختلف برگزار می‌شود که برای نمونه در استان گلستان همایش دو هزارنفری با عنوان «وحدت، بصیرت، ولایتمداری در گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور علما و مؤثرین اهل سنت برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha