به گزارش ایکنا از خراسان شمالی، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسانشمالی طی فراخوانی از عموم مردم با بصیرت برای حضور در مراسم محوری یومالله نهم دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، دعوت بعمل آورد. متن فراخوان به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«حماسه ماندگار و عظیم یوما... 9 دی در تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی که مملو از بصیرت، لحظهشناسی و غیرت دینی بود، حقیقتا تجلی قدرت حق تعالی و روح معنوی حاکم بر قلبهای مسلمین و مومنین بود که مردم همیشه در صحنه، انقلابی و عاشورایی نوای لبیک یا خامنهای لبیک یا حسین را در آسمان میهن عزیز طنینانداز کرد و بساط فتنه و تزویر را برچید.
مردم مومن و خداجوی استان خراسان شمالی در کنار افتخاراتی همچون هشتم و نهم دی ماه 1388 و 13دی ماه 96، در حوادث اخیر نیز با وجود تنگناها و معضلات اقتصادی اما مرزهای خود را با آشوبگران و معاندین جدا کردند و منتهای بصیرت و هوشیاری خود را به نمایش گذاشته و ثابت کردند هیچ غباری و هیچ فتنهای نخواهد توانست آنان را از مدار ولایتمداری خارج کند و در سالروز حماسه ماندگار نهم دی ماه «روز بصیرت و میثاق امت با ولایت»، با حضور پرشور، گسترده و آگاهانه خود در مراسم نهم دی در جای جای این استان شهیدپرور بار دیگر ضمن به نمایش گذاشتن صلابت و همدلی خود با امام و مقتدای خود تجدید عهد خواهند کرد.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی ضمن گرامیداشت سالروز این حادثه عظیم و مانا، از عموم مردم فهیم، مومن و ولایتمدار خراسان شمالی دعوت مینماید تا با حضور معنوی خود در مراسم گرامیداشت یومالله نهم دی که در سراسر استان برگزار خواهد شد زینت بخش این حماسه باشکوه باشند».
یادآوری میشود که مراسم محوری یومالله 9 دی مرکز استان، امروز با تجمع در میدان شهید در ساعت 9 صبح برگزار خواهد شد.
انتهای پیام