کد خبر: 3868285
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۷

افزایش ایمان؛ لازمه ایجاد ظرفیت روحی بالا در پرستاران

افزایش ایمان؛ لازمه ایجاد ظرفیت روحی بالا در پرستاران گروه اجتماعی ــ نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال‌وبختیاری لازمه رسیدن به ظرفیت بالای روحی قشر پرستار را افزایش ایمان دانست و گفت: حضرت زینب(س) تمام وجودش خدا بود، لذا توانست شهادت عزیزانش را تحمل کند.

افزایش ایمان؛ لازمه رسیدن پرستار به ظرفیت بالای روحیبه گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمدعلی نکونام، نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال‌وبختیاری، امروز، 11 دی‌ماه در آیین تجلیل از پرستاران نمونه استان، با تبریک سالروز ولادت بانوی صبر و استقامت، اظهار کرد: حضرت زینب(س) پرستاری مهربان و توانمند برای حضرت سجاد(ع) بودند، زیرا این امام بزرگوار طی واقعه عاشورا بیمار و همین امر سبب شده بود تا نتوانند هم‌پای سایرین در مبارزات شرکت کنند، حضرت (س) در کربلا و پس از مصیبت‌های سنگین، در لحظاتی که امام سجاد جانشین امام حسین(ع) شدند، نه تنها بانو زینب(س) تداوم‌بخش دین خدا بود، بلکه حامل آرامش‌بخشی به حجت خدا بودند.

وی گفت: این بانوی بزرگوار در همین حین از زنان و فرزندان اسیر نیز مراقبت می‌کردند که این مسئله در آن شرایط بسیار سخت و دشوار بود اما با این حال ایشان با مدیریت مناسب توانستند از عهده این کار به خوبی برآیند به همین دلیل از آن‌جا که قشر پرستار نیز با تلاش شبانه‌روز خود سعی دارند تا بر درد‌های بیماران آلامی باشند، لذا روز ولادت آن بانوی بزرگوار به نام روز پرستار نامگذاری شده‌ است.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به آیه 32 سوره مائده، بیان کرد: خداوند در قرآن می‌فرمایند که ما بر بنی اسرائیل حکم کردیم که هر کس نفسی را بدون حق و یا بی‌آنکه فساد و فتنه‌ای در زمین کرده، بکشد مثل آن باشد که همه مردم را کشته و هر کس نفسی را حیات بخشد، مثل آن است که همه مردم را حیات بخشیده است، پس خداوند ارزش یک نفر را معادل کل بشریت دانسته و این نکته مصداق عظمت بخشیدن به انسان است.

وی ادامه داد: پرستاران قدر خود را بدانند و به بانوی عالمه معلمه اقتدا کنند و یاد بگیرند تا چطور بر خود حلم و بردباری را حاکم کنند، پرستار ظرفیت روحی خود را بالا ببرد وگرنه در کار خود کم می‌آورد، آن‌موقع اگر چنین شود و انسانی از این کم‌کاری آسیب ببیند، خسارتش برابر با خسارت به کلیه انسان‌هاست.

امام جمعه شهرکرد لازمه رسیدن به ظرفیت بالای روحی قشر پرستار را افزایش ایمان دانست و بیان کرد: حضرت زینب (س) تمام وجودش خدا بود، لذا توانست شهادت عزیزانش را تحمل کند، اگر حضرت ایمان کافی نداشت تا این مراحل قطعا پیش نمی‌رفت، بنابراین شما پرستاران عزیز خدا محور زندگی کنید تا بتوانید بهترین خدمات را ارائه دهید.

 

انتهای پیام
captcha