کد خبر: 3869512
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۸ - ۰۰:۲۲
حجت‌الاسلام و المسلمین عباسی:

ملت‌های منطقه با اتکا به ظرفیت‌های داخلی بر مشکلات غلبه خواهند کرد

گروه حوزه‌های علمیه – رئیس جامعةالمصطفی العالمیه گفت: تجربه ۴۰ ساله انقلاب شکوهمند اسلامی، توسعه و پیشرفت همه‌جانبه آن بهترین الگو برای ملت‌های منطقه است که با اتکا به ظرفیت‌های داخلی می‌توان بر مشکلات فائق آمد.

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین شامگاه یکشنبه در جمع تعدادی از اندیشمندان اقلم کردستان عراق، ضمن خیر مقدم به حضور مهمانان در ایران اسلامی، شهادت جانگداز سردار رشید اسلام، «حاج قاسم سلیمانی» را تسلیت گفت و اظهارکرد: این روز‌ها شاهد حادثه‌های مهمی همچون حادثه ترور و به شهادت رساندن شخصیت‌های بزرگ بین‌الملل اسلامی و در رأس آن‌ها شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی و برادر بزرگوار، «ابومهدی المهندس» هستیم.
وی با تأکید بر اینکه این شهدا متعلق به ایران و عراق نبودند و به همه جهان اسلام و مسلمانان تعلق داشتند، خاطرنشان کرد: یکی از درس‌های مهم این حادثه، آمیخته شدن خون شهدای ایران و عراق با یکدیگر است که جدایی‌ناپذیری ملت ایران و عراق و تمام امت اسلامی را نشان می‌دهد.
رئیس جامعةالمصطفی به رویداد‌های اخیر منطقه غرب آسیا اشاره کرد و افزود: زمانی که گروه تکفیری داعش پشت دروازه‌های بغداد رسید، با همت، تلاش و جان‌فشانی همین شهدا، از سقوط بغداد و عراق جلوگیری شد.
عباسی با تأکید بر اینکه این شهیدان، شهدای همه امت اسلامی هستند، خاطرنشان کرد: این رویداد تلخ به وضوح چهره واقعی امریکایی‌ها و محوریت شرارت و نزاع بودنشان در منطقه را نشان داد.
وی ادامه داد: ملت‌های منطقه پس از قرن‌ها زندگی در کنار یکدیگر، سرنوشت مشترک دارند و باید دست در دست هم برای آبادی و پیشرفت منطقه و کشور‌های خود بکوشند و به هیچ وجه به بیگانگانی مانند آمریکایی‌ها اتکا نداشته باشند.
رئیس جامعةالمصطفی با اشاره به اینکه امریکا با همه امت اسلامی دشمن است، اظهارکرد: تاریخ چهل ساله انقلاب اسلامی نشان داده است که در صورت اتکا به ظرفیت‌های داخلی، می‌توان بر مشکلات فائق آمد.
وی با بیان اینکه ایران اسلامی در این چهل سال حتی یک روز از توطئه‌های دشمن خلاصی نداشته است، بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران در عین توطئه‌ها، تحریم‌ها، دشمنی‌ها و همه تنگناها، فشار‌ها و تحریم‌ها، شاهد پیشرفت‌های چشمگیر، در عرصه‌های گوناگون بوده است.
رئیس جامعةالمصطفی یادآور شد: به اعتراف مراکز علم‌سنجی بین‌المللی، جمهوری اسلامی ایران امروز در جایگاه پانزدهم تولید علم در جهان قرار دارد، در حالی که در سال ۲۰۰۲ میلادی، در جایگاه چهل‌وهشتم جهان بود.
عباسی نرخ رشد و سرعت پیشرفت علمی ایران اسلامی را در جهان، در رتبه اول دانست و ابراز کرد: دست‌یابی به این مهم، در سایه‌سار اعتماد به خود و توانایی‌ها و ظرفیت‌های داخلی رقم خورده است.
وی با بیان این که نمایندگی‌های جامعةالمصطفی در خارج کشور، فقه و مبانی اسلامی را ناظر به اعتقادات پیروان مذاهب مختلف اسلامی ارائه می‌کنند و خود را متعلق به تمام جهان اسلام و آزادگان جهان می‌دانند، تصریح کرد: جامعةالمصطفی بیش از ۱۵۰ رشته و گرایش علمی ارائه می‌کند که براساس طرح تحول آموزشی المصطفی، این تعداد به چهارصد رشته و گرایش افزایش خواهد یافت.
استاد حوزه علمیه قم «فقه و علوم اسلامی»، «علوم قرآن و حدیث»، «تاریخ و سیره و تمدن اسلامی»، «حوزه علوم انسانی»، «فرهنگ و زبان»، «کلام، عرفان و ادیان» را از مهم‌ترین پایه‌های تخصصی رشته‌ها و گرایش‌های تحصیلی جامعةالمصطفی برشمرد و افزود: جامعةالمصطفی ضمن راه‌اندازی دانشگاه مجازی، رشته‌ها و گرایش‌های علمی را ناظر به ظرفیت‌های فضای مجازی ارائه می‌کند.
رئیس جامعةالمصطفی فعالیت‌های ارزشمند مؤسسه الحکمه به عنوان مجموعه فعال در عرصه دوره‌های کوتاه‌مدت و فرصت‌های مطالعاتی را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: جامعةالمصطفی مجموعه‌های آموزشی و پژوهشی مختلفی در جای جای ایران اسلامی راه‌اندازی کرده است که نمایندگی کردستان، یکی از آن‌ها به شمار می‌رود.
وی ضمن تأکید بر اهمیت افزایش تعاملات علمی جامعةالمصطفی با مجموعه‌های دانشی جهان اسلام و با بیان اینکه نمایندگی جامعةالمصطفی در کردستان، پذیرای برادران و خواهران شافعی‌مذهب است، گفت: گر چه محبت به اهل‌بیت (علیهم‌السلام)، حلقه وصل همه مسلمانان و پیروان مذاهب گوناگون اسلامی برشمرده می‌شود، محبت برادران و خواهران پیرو مکتب شافعی به اهل‌بیت (علیهم‌السلام)، زبانزد همه مسلمانان است.
عباسی، در بخش پایانی سخنان خود، ضمن اشاره به سال‌های دفاع مقدس و بمباران شیمیایی حلبچه، با بیان این که همه جنایات صدام با کمک غربی‌هایی روی داد که دم از حقوق بشر و کمک به مردم می‌زنند و اظهار داشت: کشور‌های غربی و اروپایی که در سالیانی نه چندان دور، سلاح‌های کشتار جمعی در اختیار رژیم بعث قرار دادند، امروز خود را دایه مهربان‌تر از مادر معرفی می‌کنند و خود را دلسوز ملت‌های منطقه نشان می‌دهند.

انتهای پیام
captcha