کد خبر: 3870061
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۵

قدردانی مردم تویسرکان از سردار قلب‌ها

کانون خبرنگاران نبأ ــ مردم تویسرکان امروز تاریخی‌ترین حضور پر از شعور و بصیرت خود را یعنی تجلیل از فرزند ایران اسلامی، پدر فرزندان مدافعان حرم، محافظ یاور مردم مظلوم سوریه شهید سردار سپهبد «قاسم سلیمانی» را در سند افتخارات رقم زده و به ثبت رسانند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ امروز مردم تویسرکان همزمان با تشییع و تدفین پیکر مطهر سردار سپهبد «قاسم سلیمانی» در کرمان با تجمع در مصلی امام خمینی(ره) این شهر با همراهی امام جمعه، فرماندار و مسئولان سایر دستگاه، با سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل، این اقدام تروریستی را محکوم کردند.
این مراسم ابتدا با قرائت قرآن کریم و دکلمه‌خوانی دانش‌آموزان آغاز شد و در ادامه شعری از پیشکسوتان شعر در تویسرکان در وصف سردار دل‌ها سروده شد که در بین هر جمله فریاد «الله اکبر» میهمانان سردار حاج قاسم سلیمانی به آسمان می‌رسید و اشک‌ها بر گونه‌ها جاری می‌شد.
با نوای مداح اهل بیت‌(ع)، در فراغ و شهادت نقطه امید همه مظلومان جهان سردار سلیمانی‌، بغض‌ها ترکید و ناله‌ها به فلک کشیده شد. امروز تویسرکان با عزاداری و سینه‌زنی زن و مرد، پیر و جوان و خرد و کلان خروش کرد.
حضور مردم در تجلیل و قدردانی از سرباز ولایت حاج قاسم، بزرگ‌ترین و غیرتمندترین مرد جهان، بی‌مثال بود؛ حضور پر شور و شعور مردم دیار بیش از ۷۵۰ شهید تویسرکان «مرگ بر آمریکا» را از اعماق وجود فریاد می‌زدند، گویی هم‌اکنون مقابل سردمداران نفربرهای نبرد قرار گرفته‌اند.
مردم تویسرکان از مصلی محل اقامه نماز تا میدان امام خمینی(ره) علیه استکبار طوفانی خروشیدند و بر شهادت سردار قلب‌ها چون پروانه سوختند.
مردم تویسرکان امروز تاریخی‌ترین حضور پر از شعور و بصیرت خود را یعنی تجلیل از فرزند ایران اسلامی، پدر فرزندان مدافعان حرم، محافظ یاور مردم مظلوم سوریه و... را در سند افتخارات رقم زده و به ثبت رسانند.
حجت‌الاسلام مرتضی موحدی، امام جمعه تویسرکان در این راهپیمایی با بیان فضایل و مجاهدت‌های سردار سپهبد سلیمانی، گفت: این شهادت سبب عزت و وحدت و انسجام ملت‌های ایران و عراق و جبهه مقاومت شد.
شهادت سردار دل‌ها انقلابی دیگر در آشکارسازی باطن واقعی استکبار شکل داد و پیمان‌شکنی آمریکای جنایتکار بر همه ثابت شد؛ پس همه یکپارچه فریاد زدند «نه سازش نه تسلیم، نبرد با آمریکا».
یاس فاطمی
 
 
انتهای پیام
خبرنگار:
ناهید ارنجی
captcha