کد خبر: 3870508
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۵

حضرت زهرا (س)؛ بزرگ‌ترین الگوی ولایتمداری

گروه اجتماعی ــ امام‌جمعه بسطام درباره ویژگی‌های بارز دخت نبی مکرم اسلام(ص)، گفت: حضرت زهرا(س) بزرگ‌ترین الگوی ولایتمداری هستند که هنوز کسی نتوانسته ایشان را به درستی بشناسد.

حضرت زهرا (س)؛ بزرگ‌ترین الگوی ولایتمداری

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام علی رضوی نسب، امام جمعه بسطام، شب گذشته، 19 دی در مراسم سالروز شهادت حضرت زهرا (س) با بیان اینکه امام زمان(عج) که تمام صفات جمال و عصمت را در درون خویش داشته و تمام راه‌های نرفته را باید برود افزود: ایشان منتقم جهانی و یگانه مدیرکل جهان بشریت است که در این راستا می‌فرمایند مادرم زهرا(س) بهترین الگو است.

وی عبادت، ولایتمداری و انفاق را از ویژگی‌های حضرت زهرا(س) برشمرد و گفت: حضرت زهرا(س) آسمانی است که ۱۱ ستاره نورانی در درون آن درخشیده و در سوره کوثر به عظمت ایشان اشاره‌ شده است.

به گفته رضوی‌نسب خداوند به پیامبر اعظم(ص) می‌گوید وقتی کافران فوج فوج به تو ایمان آوردند خداوند را تسبیح بگو اما وقتی کوثر را به تو عنایت کردم نماز بخوان و این نه یک حوض کوثر در میان بهشت بلکه وجود نازنین حضرت فاطمه(س) است.

وی با ت‌کید بر اینکه امروز کدام‌ یک از سردمداران آل‌سعود جرأت دارند که به ترامپ بگوید کفش قاسم سلیمانی به‌ اندازه سر تو می‌ارزد یادآور شد: امروز سردمداری مبارزه با کفر و راه مقاومت به دست ساداتی است که از نسل حضرت فاطمه(س) هستند که حضرت امام راحل  و حسن نصرالله که پرچم‌دار بیداری جهان بشریت در قرن حاضر بودند، از نسل صدیقه کبرا(س) هستند.

امام جمعه بسطام با اشاره به اینکه کوثر جهان امروز خط ولایت امام حسین (ع) و حضرت زهرا (س) است اظهار کرد: تنها قومی که مشت گره‌کرده و تجمع‌های اربعین و عاشورا را دارد شیعیان هستند؛ لذا امروز کوثر همین شیعیان هستند.

انتهای پیام
captcha