کد خبر: 3871239
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۹

نامگذاری مدارس جدیدالاحداث کردستان به نام شهید قاسم سلیمانی

گروه اجتماعی ــ مدیرکل آموزش و پرورش کردستان از مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق تابعه استان خواست فضاهای آموزشی جدیدالاحداث را به نام شهید والامقام حاج قاسم سلیمانی نام‌گذاری کنند.

نامگذاری مدارس جدیدالاحداث کردستان به نام شهید قاسم سلیمانی

به گزارش ایکنا از کردستان به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان، رشید قربانی، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با تسلیت مجدد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به محضر مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، احاد ملت ایران و به ویژه جامعه فرهنگیان و دانش‌آموزان، تأکید کرد: در صورت احداث فضای آموزشی جدید در شهرستان ها و مناطق، یکی از مدارس تازه ساخت به نام نامی آن شهید بزرگوار نامگذاری شود.
وی افزود: شهادت سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی به دست شقی‌ترین اشقیا، نه تنها برای مسلمانان دنیا، بلکه برای همه آزادگان و آزادی خواهان عالم سخت و سنگین بود و در در راستای زنده نگه داشتن نام و یاد این شهید سرافراز، این اقدام انجام خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه آرامش و امنیت امروز ما مدیون خون شهداست؛ عنوان کرد: در این برهه از زمان اگر شهدایی چون شهید سردار سلیمانی نبود، داعش و دشمنان انقلاب آرامش و امنیت ما را سلب کرده بودند.
وی در پایان یادآور شد: شاید با این اقدام بتوانیم تقدیری هرچند جزئی از خدمات صادقانه چهل ساله این سردار شهید داشته باشیم، اما هیچ قدردانی نمی تواند خدمات و رشادت های این شهید والا مقام را جبران کند.

انتهای پیام
captcha