کد خبر: 3871330
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۰

22 کارگروه ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی در کرمانشاه تشکیل شد

22 کارگروه ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی در کرمانشاه تشکیل شد گروه اجتماعی ــ رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با 22 کارگروه در ستاد دهه فجر برنامه‌ریزی خود را آغاز کرده است.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، عباس سروری، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه امروز، 23 دی در اولین جلسه ستاد برگزاری دهه فجر بیان کرد: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی حمایت خود را از اقدامات ارزشمند سپاه در پاسخ قاطع به جنایتکاران حمله تروریستی با انجام اقدام موشکی که سبب شد آمریکا جای خود میخ‌کوب شود را اعلام می‌کند.
وی افزود: درخصوص سانحه هواپیمایی اوکراینی سردار حاجی‌زاده و سردار سلامی مسئولیت این حادثه را پذیرفتند و البته مردم پشتیبان این سرداران هستند.
سروری درخصوص برنامه‌های دهه فجر در استان گفت: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با 22 کارگروه در ستاد دهه فجر برنامه‌ریزی خود را آغاز کرده است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به اهداف امپراتوری رسانه‌ای استکبار و صهیونیست برای براندازی نظام گفت: ما در این موقعیت و شرایط باید برای دفاع از حق و آرمان‌ها و خون پاک شهدا به پا خیزیم چراکه هدف امپراطوری رسانه‌ای آمریکا ایجاد خفقان سیاسی است.
وی افزود: امروز شاهدیم که آمریکا با ترس در برابر ایران زانو می‌زند و این نیز دستاوردی دیگر برای انقلاب است و باید در دهه فجر اعلام شود و برای ایجاد تغییر در فضای کشور ناشی از تألمات روحی مردم باید فضاسازی خوبی از سوی مطبوعات در دهه فجر انجام شود.
سروری تأکید کرد: کارگروه ستاد دهه فجر باید برنامه‌های طراز انقلاب اسلامی را معرفی و ارائه کند.

انتهای پیام
captcha