فاطمه کمالی، مدیر اجرایی بخش علمی دانشگاهی و عفاف و حجاب نهمین جشنواره بینالمللی مد و لباس فجر، در گفتوگو با ایکنا؛ از استقبال خوب دانشجویان و اساتید از بخش علمی دانشگاهی جشنواره فجر خبر داد و گفت: تعداد پایاننامههای ارسالی نسبت به دورههای قبل افزایش داشته است.
وی با اشاره به اینکه 17 موضوع با رویکرد فرهنگی ـ اجتماعی که مختص مد و لباس است و 12 موضوع میانرشتهای در فراخوان جشنواره برای بخش علمی اعلام شده، گفت: بر همین اساس تنوع موضوعی مقالهها و پایاننامهها نیز بسیار بالاست.
کمالی در خصوص موضوعات این بخش گفت: سال گذشته موضوع بخش علمی دانشگاهی، «توسعه پایدار» بود که مورد استقبال قرار گرفت. این موضوع امسال نیز مورد توجه است اما موضوعات میانرشتهای و اختصاصی مد و لباس نیز به آن افزوده شده است.
اساتید میتوانند با سرفصلهای جدید کارگاه آموزشی برگزار کنند
وی به امکان برگزاری کارگاههای آموزشی در طول برگزاری جشنواره فجر از سوی اساتید نیز اشاره کرد و گفت: هر استادی که علاقهمند به برگزاری کارگاه آموزشی است میتواند درخواست خود را از طریق فرم درخواست برگزاری کارگاه به دبیرخانه اعلام کند. در صورتی که سرفصلی جدید باشد امکان برگزاری آن برای اساتید فراهم میشود. بر همین اساس برنامهریزی برگزاری 15 نشست و کارگاه آموزشی انجام شده است.
مدیر اجرایی بخش علمی دانشگاهی و عفاف و حجاب نهمین جشنواره بینالمللی مد و لباس فجر از اختصاص فضای ویژهای به بخش عفاف و حجاب در بخش مؤسسات نمایشگاه خبر داد و گفت: برای اولین بار حاضران در جشنواره میتوانند در کنار رنگ مشکی، از رنگ دیگری نیز برای تولید چادر و محصولات حجاب و عفاف و در بخش طراحی زنده لباس حجاب استفاده کنند. در بخش ویترین ملی امسال نیز تعداد آثار به نمایش درآمده از بخش عفاف و حجاب افزایش یافته است.
وی در پایان از استقبال خوب فعالان عرصه عفاف و حجاب از نهمین جشنواره مد و لباس فجر خبر داد.
یادآوری میشود؛ علاقهمندان به ارسال آثار و حضور در جشنواره مد و لباس فجر تا هشتم بهمنماه فرصت دارند که آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند.
انتهای پیام