
به گزارش
ایکنا؛ به نقل از وبدا، علی نوبخت، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، در نخستین نشست مشترک رؤسای بیمارستانهای دارای مجوز گردشگری سلامت و مدیران عامل شرکتهای تسهیلگر دارای مجوز از وزارت بهداشت که در سالن امام جواد(ع) وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: یکی از دستاوردهای عظیم نظام سلامت که به همت پزشکان ایرانی به دست آمد، رشد حوزه پزشکی و تشکیل و تقویت شبکههای بهداشتی و درمانی در کشور بوده است.
وی افزود: تعداد زیادی نیرو در حوزههای مختلف پزشکی توسط اساتید ایرانی در دوران بعد از انقلاب اسلامی، تربیت شدند و پنج هزار پزشک خارجی در دوران پیش و اوایل انقلاب اسلامی، در کشور فعالیت داشتند و به هر پزشک خارجی حدود هزار دلار، حقوق میدادند و نیروهای بومی و ایرانی جایگزین این پزشکان خارجی شدند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: در کشور به تعداد کافی و مورد نیاز، پزشکان و متخصصان رشتههای مختلف تربیت شده و در برخی از رشتهها، تربیت نیروی انسانی، اشباع شده است. برخی از پزشکان ایرانی توسط وزارت بهداشت برای راهاندازی اقدامات تخصصی به کشورهای خارجی اعزام شدند و به ایران بازگشتند و اعمال مختلف از جمله پیوند اعضا را راهاندازی کردند.
نوبخت یادآور شد: تقویت گردشگری سلامت در کشور نیازمند سازماندهی از سوی وزارت بهداشت بود که خوشبختانه در این زمینه، تفاهمنامه بسیار خوبی بین این وزارتخانه و وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری امضا شد تا این روند، سازماندهی شود.
وی گفت: در بودجه ۹۸ مباحثی در خصوص گردشگری سلامت مطرح شده و سیاست وزارت بهداشت نیز تقویت گردشگری سلامت است و آیین نامههایی که در این زمینه در معاونت درمان وزارت بهداشت، تهیه شده، بسیار راهگشا و ارزشمند است.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دوشنبه هفته گذشته قرار بود جلسهای در کمیسیون بهداشت و درمان با حضور تمامی دستاندرکاران گردشگری سلامت اعم از وزارت امور خارجه، بهداشت، کشور، پلیس گذرنامه و سازمان نظام پزشکی برگزار شود که به دلیل همزمانی با مراسم تشییع پیکر مطهر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، لغو شد.
نوبخت تأکید کرد: تقویت گردشگری سلامت در بودجه سال آینده، در اولویت کار مجلس شورای اسلامی و نمایندگان مردم است البته باید در حوزه گردشگری سلامت، به موضوعات جانبی گردشگران سلامت از جمله جاذبههای تاریخی، فرهنگی و گردشگری توجه شود، اما نباید سلامت بیماران، مورد غفلت قرار گیرد.
انتهای پیام