کد خبر: 3872627
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۲
امام جمعه کوهبنان:

دنیاطلبی مانعی بزرگ برای ولایتمداری است

کانون خبرنگاران نبأ ــ حجت‌الاسلام عباس جعفری گفت: کسانی که در حادثه کربلا در برابر امام حسین(ع) قرار گرفتند یا کسانی که امروز در مقابل انقلاب و ولایت قرار گرفتند، گرفتار هوی و هوس و دنیا‌طلبی شدند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ مراسم روضه‌خوانی و قرائت زیارت حضرت زهرا(س) به مناسبت ایام فاطمیه همراه با گرامیداشت یاد سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و‌ شهید علی‌رضا قربانی، 28 دی‌ماه در مجتمع آدینه شهر کوهبنان برگزار شد. 
حجت‌الاسلام عباس جعفری، امام جمعه کوهبنان گفت: سفارش شده است که انسان از خدا عاقبت‌بخیری را درخواست کند چون برخی افراد ابتدای کار را خوب شروع می‌کنند، ولی در وسط کار تغییر مسیر می‌دهند که خسران عاقبت کار آنان است، اما گروهی از ابتدا خوب شروع می‌کنند و خوب به پایان می‌رسانند که این گروه جزء سعادتمندان هستند.
وی اظهار کرد: انسان باید به‌دنبال عاقبت‌بخیری باشد چراکه در صورت کوتاهی در انجام‌ دستورات دین به این مهم دست نخواهد یافت. خداوند راه مستقیم را به انسان نشان داده گرچه در رسیدن به مقصد، دشمنان در کمین انسان قرار دارند.
وی بیان کرد: انسان برای رسیدن به کمال باید از تاریخ بهره ببرد، راه و سیره انسان‌های خوشبخت را طی کند و از راه و روش گمراهان پرهیز کند.اگر انسان مراقبت نکند شیطان درون و بیرون، مال و ثروت، پست و مقام و... ممکن است باعث لغزش او شوند.
وی اظهار کرد: طلحه و زبیر از جمله کسانی بودند که در رکاب پیامبر اکرم(ص) و مولای متقیان شمشیر زدند، اما در نهایت به‌خاطر پست و مقام و دنیاطلبی خسران دنیا و آخرت را به جان خریدند.
امام جمعه کوهبنان تأکید کرد: کسانی که در حادثه کربلا در برابر امام حسین(ع) قرار گرفتند یا کسانی که امروز در مقابل انقلاب و ولایت قرار گرفتند، گرفتار هوی و هوس و دنیا‌طلبی شدند.
نامجو کوهبنانی
انتهای پیام
captcha