کد خبر: 3874867
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۰

حمایت از کودکان نیازمند با آینده‌نگری توأم شود

گروه اجتماعی ــ استاندار سمنان با بیان اینکه حمایت از کودکان نیازمند باید با آینده‌نگری توأم شود، افزود: این حمایت‌ها نباید به صرف پرداخت حقوق ماهیانه منحصر شود بلکه باید با آینده‌نگری صورت گیرد.

حمایت از کودکان نیازمند، با آینده‌نگری توأم شود

به گزارش ایکنا از سمنان، به نقل از روابط عمومی استانداری سمنان، علیرضا آشناگر، استاندار سمنان، امروز، 8 بهمن در دیدار با مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان با بیان اینکه این نهاد در راستای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و کودکان نیازمند قدم‌های بسیار خوبی برداشت اظهار کرد: این حمایت‌ها نباید به صرف پرداخت حقوق ماهیانه منحصر شود بلکه باید آینده‌نگری صورت گیرد.

وی سرمایه‌گذاری در حوزه‌های اقتصادی، بورس و کارگزاری‌ها را راه‌حل مناسبی در این راستا دانست و افزود: همکاری این مراکز با کمیته امداد می‌تواند بستر مناسب برای رشد و اینده این کودکان فراهم کند؛ لذا آشنایی کودکان و نوجوانان با این‌ گونه دادوستدها می‌تواند بسیار مفید باشد.

آشناگر با بیان اینکه یتیم‌نوازی از خصوصیات اخلاقی ائمه اطهار بوده متذکر شد: حمایت از کودکان محروم از آموزه‌های دینی ماست که براین اساس حمایت از کودکان ایتام و محسنین ابتدا باید از روستا، شهر و استان خودمان آغاز شود زیرا خانواده‌های ایتام و محسنین دچار خلأهای عاطفی هستند که کمیته امداد به سهم خود کوشید تا با حامی‌یابی قسمتی از این کمبود را جبران کند.

انتهای پیام
captcha