کد خبر: 3875204
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۸
یازده بهمن‌ماه؛

هجدهمین دوره «آزمون سراسری قرآن و عترت» برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی- معاون قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل گفت: هجدهمین دوره «آزمون سراسری قرآن و عترت» در هفت حوزه آزمون روز جمعه یازدهم بهمن‌ماه همزمان با سراسر کشور برگزار می‌شود.

هجدهمین دوره «آزمون سراسری قرآن و عترت» برگزار می‌شودبه گزارش ایکنا از اردبیل، مهدی طاهری، معاون قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل، دهم بهمن‌ماه در جمع خبرنگاران گفت: هجدهمین دوره «آزمون سراسری قرآن و عترت» در هفت حوزه آزمون روز جمعه یازدهم بهمن‌ماه همزمان با سراسر کشور برگزار می‌شود.
معاون قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل تصریح کرد: این آزمون از ساعت ۸ صبح روز جمعه یازدهم بهمن ماه در مدرسه دخترانه ابتدایی راهیان صادق اردبیل و در شهرستان‌ها نیز طبق مکان‌های اعلام شده برگزار خواهد شد.
طاهری ادامه داد: ۲۶۴۲ نفر در مجموع ثبت‌نام کرده اند که ۱۸۷۰ نفر در آزمون کتبی و ۷۷۲ نفر در آزمون الکترونیکی و شفاهی مشارکت می‌کنند و این دوره از آزمون در گروه امتحانی و ١٥ رشته شامل ترجمه و مفاهیم قرآن کریم، معارف اهل بیت، حفظ قرآن کریم و آموزش‌های الکترونیک برگزار می‌شود.
این مقام مسئول افزود: این آزمون بزرگترین رویداد مهم قرآنی در خصوص سنجش و ارزیابی عملکرد آموزشی موسسه‌های قرآنی در سراسر کشور و ایجاد انگیزه برای فعالان قرآنی به ویژه نوجوانان و جوانان برای فراگیری علوم قرآنی و عترت است.
معاون قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل اعلام کرد: طبق سنوات موسسه‌های برتر مشارکت کننده در این آزمون نیز تجلیل و تقدیر می‌شوند.
وی خاطر نشان کرد: در این دوره از آزمون تاکنون موسسه دارالقرآن‌کریم استان با بیشترین ثبت‌نام جزو موسسه‌های برتر در کشور است.
طاهری اظهار کرد: حافظان ۵ جزء حاضر در این دوره در آزمون‌های کتبی و شفاهی نیز شرکت می‌کنند که برگزیدگان از جوایز نفیس سازمان اوقاف بهره‌مند خواهند شد.

انتهای پیام
captcha