به گزارش ایکنا، حجتالاسلاموالمسلمین علی نظریمنفرد، شامگاه پنجشنبه، در مراسم بزرگداشت ارتحال آیتاللهالعظمی محمد فاضل لنکرانی که در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) برگزار شد، اظهار کرد: این مرجع بزرگوار علاقهای خاصی به ساحت مقدس حضرت صدیقه طاهره(س) داشتند بهطوریکه تأکید فراوانی بر برگزاری مراسمهای عزاداری ایشان داشتند.
وی با اشاره به درجات علمی بالای این مرجع تقلید بیان داشت: امروز مجلس بزرگداشت عالمی است که به علوم دینی تسلط فراوانی داشت و در واقع باید گفت مراسم بزرگداشت علم و عالم است.
حجتالاسلاموالمسلمین نظری منفرد با بیان اینکه علم، کمال انسان است، افزود: علم و ادب دو گوهر گرانبهایی است که هر انسانی باید برای دستیابی به آن تلاش کند.
وی ادامه داد: باید علم را از استاد یاد بگیریم و اگر انسان به سمت علم برود قطعاً خداوند متعال او را یاری میکند.
حجتالاسلاموالمسلمین نظری منفرد پیشرفت علم را مورد توجه قرارداد و گفت: علم با گسترهای که دارد گره از مشکلاتی بازکرده که تا قبل از آن، امکان حل این مشکلات وجود نداشت.
وی با بیان اینکه روزانه به علم بشر افزوده میشود، تأکید کرد: اگر علم را بشر در جهت آسیب رساندن به خلق به کار گیرد، مضر است و درواقع این علم مورد قبول اسلام نیست.
کارشناس مسائل مذهبی افزود: از طرفی هر مقدار بر دانش انسان افزوده میشود، قدرت تشخیص حق از باطل نیز افزایش مییابد.
وی افزود: علم انسان را به خدا میرساند و در این میان روایات فراوانی از علم بیانشده است اما علمی که به جهت موضوع اولویت دارد علم الله و علم خداشناسی است.
استاد حوزه علمیه ادامه داد: علم فقه هم به لحاظ عمل اهمیت دارد و در واقع این علم عهدهدار عمل است و بهعبارتدیگر این علم است که در حوزه عمل انسان را به کمال میرساند.
وی تصریح کرد: در واقع علم دین موجب افزایش بصیرت میشود و امروز این وظیفه سنگین بر دوش حوزههای علمیه است و درواقع حجت بر آنها تمام است.
حجتالاسلام والمسلمین نظری منفرد در بخش دیگری از صحبتهای خود به جایگاه علمی و دینی آیتاللهالعظمی محمد فاضل لنکرانی اشاره کرد و افزود: ایشان فرزند حوزه بودند اما در مسیر انقلاب نیز سختیهای زیادی را متحمل شدند و سالها در تبعید به سر میبردند.
تربیت شاگرد و مبارزه با ظلم
وی ادامه داد: بنده افتخار شاگردی ایشان را داشتم و از نزدیک میدیدم که این مرجع عالیقدر در تربیت شاگرد، علمآموزی و مبارزه با طاغوت کمکاری نکردند.
استاد حوزه علمیه تأکید کرد: کتب مرحوم آیتالله فاضل لنکرانی ازجمله مکتوبات بابرکتی که حوزههای علمیه از آنها بهرهمنداست.
وی به خصوصیات این مرجع عالیقدر اشاره کرد و بیان کرد: علمآموزی، اخلاق و علاقه به اهلبیت (ع) سه ویژگی بارز ایشان بود بهطوریکه همواره میزبان مراسمهای عزاداری اهلبیت (ع) بود.
انتهای پیام