کد خبر: 3875663
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۷

اجرای طرح «شبی با یک شهید» در کردستان

گروه اجتماعی ــ رئیس شورای هیئت‌های مذهبی کردستان گفت: طرح «شبی با یک شهید» در راستای تقویت روحیه مبارزه‌طلبی و معرفی و تشریح زندگینامه شهدای بزرگوار و به‌طور شاخص برجسته کردن سیره و سلوک سردار شهید قاسم سلیمانی در هیئت‌های مذهبی برگزار می‌شود.

اجرای طرح «شبی با یک شهید» در کردستان

نورعلی خزاعی، رئیس شورای هیئت‌های مذهبی استان کردستان در گفت‌وگو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: امسال چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با شعار «جهاد و مقاومت» پرشورتر از همیشه با تکیه‌ بر قابلیت‌های هیئات مذهبی و با تأسی از بیانیه گام دوم انقلاب برگزار خواهد شد.

وی افزود: در راستای تقویت روحیه مبارزه‌طلبی در مقابل ایادی ظلم و استکبار و شناسایی شهدای این راه و معرفی و تشریح زندگینامه شهدای بزرگوار با عنوان «شبی با یک شهید» و به‌طور شاخص برجسته کردن سیره و سلوک سردار شهید قاسم سلیمانی در هیئات مذهبی برگزار می‌شود.

خزاعی از برگزاری برنامه‌های شاخص شورای هیئات مذهبی کردستان در ایام‌الله دهه مبارک فجر خبر داد و گفت: نشست «تبیین پویش اعتدال، اخلاق و قانون‌گرایی در انقلاب اسلامی» با حضور متولیان فرهنگی در استان و نمایندگان هیئات مذهبی در کردستان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اجرای تئاترهای انقلابی و مفهومی در دانشگاه‌ها، مدارس، کانون‌های پرورش فکری با میزبانی هیئات دانشجویی و دانش‌آموزی اعلام کرد: ارائه نقشه راه در خصوص بیانیه گام دوم و همکاری آنان با تشکل‌های مردمی در چارچوب‌های مشخص از دیگر فعالیت‌های شاخص هیئت‌های مذهبی است.

رئیس شورای هیئت‌های مذهبی استان کردستان، برگزاری همایش تقویت روحیه شهادت‌طلبی و استکبارستیزی ویژه جوانان انقلابی، برپایی ایستگاه‌های صلواتی در گلزار شهدای انقلاب اسلامی و مسیر راهپیمایی 22 بهمن، دیدار با خانواده‌های معظم شهدای انقلاب اسلامی، برگزاری مراسم خاطره‌گویی در هیئت‌های مذهبی توسط چهره‌های ماندگار انقلابی، برگزاری گرامیداشت اربعین درگذشت سردار پرافتخار اسلام و ایران حاج قاسم سلیمانی، برپایی محافل انس با قرآن، تفسیر و ختم قرآن در هیئات مذهبی را از برنامه‌های اجرایی در ایام‌الله دهه مبارک فجر عنوان کرد.

انتهای پیام
captcha