کد خبر: 3875790
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۹

اجازه نمی‌دهیم تریبون‌ها به نفع فرد یا جناح خاصی استفاده شوند

اجازه نمی‌دهیم تریبون‌ها به نفع فرد یا جناح خاصی استفاده شوند گروه سیاست و اقتصاد ــ استاندار چهارمحال‌وبختیاری گفت: برنامه‌های متعدد و گوناگون گرامیداشت دهه فجر باید به تریبونی برای جلب مشارکت حداکثری در انتخابات تبدیل شود، البته اجازه نمی‌دهیم این تریبون‌ها به نفع فرد یا جناح خاصی مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، اقبال عباسی، استاندار چهارمحال‌وبختیاری، شامگاه گذشته، 12 بهمن ماه در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان که با حضور فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان و همزمان با نخستین روز از ایام‌الله دهه فجر برگزار شد، اظهار کرد: این دیدار، دیدار وحدت و همدلی مسئولان در آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی و نیز جلسه تبیین عملکرد و ارائه گزارشی از عملکرد خدمات دولت در استان به شمار می‌رود.

وی با اشاره به در پیش بودن راهپیمایی ۲۲ بهمن‌ماه همزمان با مراسم چهلم شهادت سردار سلیمانی و نیز انتخابات، گفت: برنامه‌های متعدد و گوناگون گرامیداشت دهه فجر باید به تریبونی برای جلب مشارکت حداکثری در انتخابات تبدیل شود، البته اجازه نمی‌دهیم این تریبون‌ها به نفع فرد یا جناح خاصی مورد استفاده قرار گیرد، ضمن اینکه در پایان دهه همگی با هم و در کنار هم برای محکوم کردن استکبار جهانی، با انسجام و وحدت هوشمندانه در راهپیمایی شرکت و با آرمان‌های نظام و رهبری تجدید بیعت می‌کنیم.

عباسی در تشریح پروژه‌هایی که در دهه فجر در استان به بهره‌برداری می‌رسند، گفت: در مجموع ۲۶۱ پروژه عمرانی با اعتبار ۳۰۶ میلیارد تومان در شهرستان‌ها افتتاح و برای دو هزار و ۸۸۰ نفر شغل ایجاد خواهد شد.

استاندار افزود: ۴۶ پروژه نیز با اعتبار ۱۲۸ میلیارد تومان کلنگ‌زنی می‌شود که در مجموع، ۳۰۷ پروژه با اعتبار بالغ بر ۴۳۷ میلیارد تومان در دهه فجر امسال افتتاح یا کلنگ‌زنی خواهد شد.

عباسی تصریح کرد: یک‌هزار و ۲۲ مسکن روستایی که توسط بنیاد مسکن بهسازی شده‌اند در این ایام افتتاح می‌شود، ضمن اینکه ۹۰ مسکن مهر با اعتبار ۹ میلیارد تومان توسط راه و شهرسازی و پروژه مسکن مهر افتتاح خواهد شد.

وی با اشاره به مجموع پروژه‌های افتتاح شده از ۶ سال گذشته تا کنون در استان، بیان کرد: دو هزار و ۸۸۴ پروژه با اعتبار ۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در این مدت افتتاح شده است.

استاندار تعداد پروژه‌های در دست افتتاح در ایام دهه فجر به تفکیک شهرستان‌ها را نیز یادآور شد و گفت: ۲۱ پروژه با ۲۱۶ میلیارد تومان در اردل، ۲۶ پروژه با اعتبار ۳۱۶ میلیارد تومان در بروجن، ۲۲ پروژه با ۱۵ میلیارد تومان در بن، ۱۳ پروژه با ۱۵ میلیارد تومان اعتبار در خانمیرزا‌، ۵۵ پروژه با ۶۰ میلیارد تومان در شهرکرد، ۱۳ پروژه با ۱۰۳ میلیارد تومان در سامان، ۲۶ پروژه با ۲۶ میلیارد تومان در فارسان، ۲۷ پروژه با ۳۵ میلیارد تومان در کوهرنگ، ۲۵ پروژه با ۲۸ میلیارد تومان در کیار و ۳۰ پروژه با ۵۵ میلیارد تومان در لردگان افتتاح می‌شوند.

عباسی در پایان گفت: این پروژه‌ها در ۱۱ فصل فرهنگی، گردشگری، آموزشی، صنعتی، ورزشی، اداری، زیرساختی، کشاورزی، دامپروری، بهداشتی و خدماتی به بهره‌برداری می‌رسند.

انتهای پیام
captcha