رئیس ستاد انتخابات کهگیلویهوبویراحمد گفت: مردم این استان در انتخابات دوم اسفند ۹۸ رتبه نخست مشارکت کشور را به خود اختصاص دادند.

به گزارش ایکنا از کهگیلویهوبویراحمد، به نقل از روابط عمومی استانداری استان، احد جمالی، رئیس ستاد انتخابات استان، روز گذشته، پنجم اسفندماه ضمن تشکر از مردم همیشه در صحنه و انقلابی استان بخاطر خلق حماسه دوم اسفند و مأیوس کردن دشمنان قسم خورده انقلاب و نظام، اظهار کرد: این استان با مشارکت ۷۰ درصدی در انتخابات رتبه نخست را در کشور از آن خود کرده است.
وی افزود: مجموع آرای مأخوذه در ۳ حوزه اصلی و ۵ حوزه فرعی استان، ۳۷۵ هزار و ۸۷ رأی بوده که نسبت به جمعیت واجد شرایط استان، مشارکت مردم در انتخابات ۷۰ درصد بوده است.
رئیس ستاد انتخابات استان اضافه کرد: تعداد واجدان شرایط رأی دادن در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در این استان ۵۴۳ هزار و ۶۹۵ نفر بود که ۲۷ هزار و ۹۵۳ نفر از این تعداد برای نخستین بار تجربه حضور و مشارکت سیاسی در انتخابات را داشتند.
جمالی تصریح کرد: بیش از ۱۸ هزار عامل اجرایی، برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را بر عهده داشتند.
وی بیان کرد: خراسان جنوبی با 66.13 درصد رتبه دوم مشارکت را از آن خود کرده است.
انتهای پیام