کد خبر: 3881396
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۱

توزیع بیش از ۴۰۰۰ سبد کالای حمایتی بین نیازمندان کردستانی

توزیع بیش از ۴۰۰۰ سبد کالای حمایتی بین نیازمندان کردستانی مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان از توزیع بیش از ۴۰۰۰ سبد کالا از محل درآمد موقوفات استان کردستان و براساس اجرای امینانه نیات واقفان بین نیازمندان خبر داد.

به گزارش ایکنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه کردستان، حجت‌الاسلام محمد کاروند، مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان اظهار کرد: بیش از چهار هزار سبد کالا از محل درآمد موقوفات استان و براساس اجرای امینانه نیات واقفان بین نیازمندان توزیع شد.

وی با اشاره به اینکه توزیع این سبدهای حمایتی همزمان با دهه فجر بین نیازمندان مناطق حاشیه و نواحی منفصل شهری شهرستان‌های سنندج و سقز انجام شده است، افزود: این روند تا پایان امسال و قبل از فرا رسیدن سال نو ادامه دارد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان عنوان کرد: تاکنون حدود ۲ هزار سبد از این تعداد بین نیازمندان شناسایی شده توزیع شده است.

وی سبدهای حمایتی را شامل اقلام خوراکی از جمله برنج، مرغ، گوشت، روغن، قند، ماکارونی و شکر است و در برخی از مناطق نیز لوازم التحریر بین دانش‌آموزان دانست.

حجت‌الاسلام کاروند تأکید کرد: در کنار توزیع این سبدهای کالایی و با همکاری مسئولان دستگاه‌های مختلف، کمک‌هایی برای تعمیر و یا اجاره مسکن و تهیه وسایل مورد نیاز منزل خانواده‌های بی‌بضاعت جمع‌آوری و در اختیار آنها قرار داده شده است.

وی یادآور شد: واقفان نیک‌اندیش استان کردستان در وقف‌های خود خدمت به محرومان و نیازمندان جامعه و کمک به رفع مشکلات آنان را فراموش نکرده و نیات خود را به این سمت و سو سوق دهند.

انتهای پیام
captcha