کد خبر: 3882387
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۳

مدیریت بحران لرستان نسبت به حل مشکلات سیل‌زدگان دلفان اقدام کند

نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: سیل اخیر برای مردم دلفان سنگین بود و خسارات فراوانی را وارد کرده؛ لذا ستاد مدیریت بحران استان باید امکانات خود را برای کمک به مردم این شهرستان گسیل کند.

ستاد مدیریت بحران لرستان نسبت به حل مشکلات سیل‌زدگان دلفان اقدام کندبه گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‎آباد شنبه، دهم اسفندماه در حاشیه بازدید از مناطق محروم و سیل‌زده میربگ جنوبی دلفان، گفت: خسارات سیل در نورآباد بیش‌ از سایر مناطق لرستان بوده و ستاد بحران دلفان وظایف خود را به‌خوبی انجام داده اما امکانات این ستاد محدود است و مدیریت ستاد بحران لرستان علاوه‌بر کمک خود باید از دیگر استان‌ها نیز کمک بگیرد تا مشکلات مردم منطقه کاهش پیدا کند.

وی با بیان این‌که بر اثر سیل اخیر خسارات سنگینی به زیرساخت‌های شهرستان دلفان وارد شده است، اضافه کرد: مدیریت بحران استان در این موقعیت حساس در منطقه حضور پیدا کند تا با همکاری و همدلی امام جمعه نورآباد و فرماندار دلفان مشکلات مردم مرتفع شود.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان این‌که در یکی‌ از روستاهای منطقه به نام ده یوسفیان پُل ارتباطی مسیر تخریب شده است که مردم این روستا و دو روستای دیگر به سختی از یک راه باریک تردد می‌کنند، ادامه داد: ساکنان این روستا برای تأمین آذوقه مشکل دارند که امیدواریم در اسرع‌ وقت برای کمک‌رسانی به آنان اقدام شود.

وی با بیان این‌که خوشبختانه با همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) کار توزیع اقلام غذایی در این شهرستان آغاز شده است، افزود: مشکلات زیرساختی مردم سیل‌زده منطقه باید به‌صورت اساسی حل شود و مدیریت بحران لرستان برای حل این مشکلات برنامه‌ریزی کند.

امام جمعه خرم‎آباد با بیان این‌که در حال نامه‌نگاری و مکاتبات از مسئولان هستیم تا زمینه کمک‌رسانی و حل مشکلات زیرساختی مردم سیل‌زده منطقه فراهم شود، از صبر و بزرگواری مردم لرستان تجلیل کرد و گفت: این مردم در همه بحران‌ها و آزمون‌ها سربلند بیرون آمده‌اند و به یاری خداوند متعال با تدابیر مسئولان و همکاری مردم از این مشکل نیز عبور خواهند کرد.

امام جمعه خرم‌آباد در جریان سفر به مناطق محروم سیل‌زده میربگ شهرستان دلفان از نزدیک در جریان مشکلات مردم سیل‌زده قرار گرفت و نسبت به پیگیری برای حل مشکلات آنان قول مساعد داد.

انتهای پیام
captcha