کد خبر: 3882518
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۹

تعداد مبتلایان به کرونا در سیستان‌وبلوچستان به ۴ نفر رسید

تعداد مبتلایان به کرونا در سیستان‌وبلوچستان به ۴ نفر رسید دانشگاه علوم پزشکی زابل از مثبت شدن نتیجه آزمایش یک بیمار در این شهرستان خبر داد؛ بنابراین تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در استان به ۴ نفر رسید.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، با مثبت شدن نتیجه آزمایش یک بیمار در شهرستان زابل، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در استان به 4 نفر رسید. پیش از این، یک بیمار در زاهدان و دو بیمار در ایرانشهر نیز به این ویروس مبتلا شده بودند.

هادی میرزایی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل در این خصوص بیان کرد: فردی که نتیجه آزمایش آن مثبت شده ساکن شهرستان زابل بوده که سفری به قم داشته است.

وی با بیان اینکه این فرد با علائم ویروس کرونا چند روز اخیر در بیمارستان تنفسی زابل بستری و پس از بهتر شدن وضعیت جسمانی از بیمارستان مرخص شد، بیان کرد: همچنان مراقبت‌های گروه‌های بهداشتی این دانشگاه از این فرد در منزل ادامه دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل بیان کرد: در حال حاضر بیمارستان تخصصی تنفسی زابل با امکانات و تجهیزات کامل با وجود به بهره‌برداری نرسیدن رسمی در حال پذیرش بیماران مشکوک به ویروس کرونا در شمال سیستان‌وبلوچستان است.

میرزایی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی زابل علاوه‌بر آموزش همه گروه‌ها، تدابیر بهداشتی را در مرز میلک با کشور افغانستان تشدید کرده است.

انتهای پیام
captcha