
ویروس کرونا یا کووید ۱۹ بهدلیل دوران نهفتگی طولانی و سرعت سرایت بالا بیش از سایر امراض ویروسی دیگر مردم را به رعایت اصول ایمنی و حفاظت از انتشار بیماری ملزم میکند.
معمولا این ویروس از طریق پخش شدن سرفه و عطسه، دست دادن و در آغوش گرفتن، تماس با سطوحی که ممکن است به ویروس آغشته باشند و سپس تماس دستهای آلوده با دهان، چشمها و یا بینی انتقال پیدا میکند.
حال این سؤال مطرح است که آیا سرعت انتقال بیماری کرونا باید شما را مضطرب و نگران کند؟ شاید جواب سؤال شما در این مثال نهفته باشد: «بسیجیان پایگاه مقاومت سردار شهید حسین املاکی بامداد یکشنبه، 11 اسفندماه اقدام به ضدعفونی تعداد زیادی از دستگاههای خودپرداز محدوده سرزمینی حوزه سه شهری ناحیه مرکزی بسیج شهرستان رشت کردند.»
آری خداوند در آیه ۲۴۹ سوره مبارکه بقره، مؤمنان را به صبر و نترسیدن از دشمن بزرگ دعوت میکند آنجا که میفرماید: «كَمْ مِنْ فِئَةٍ قَلِيلَةٍ غَلَبَتْ فِئَةً كَثِيرَةً بِإِذْنِ اللَّهِ وَاللَّهُ مَعَ الصَّابِرِينَ».
بنابراین، رمز پیروزی بر بیماری مسری کرونا نه نگرانی و اضطراب، بلکه کمک به عدم انتشار آن است. حتی اگر این تلاش برابر بزرگ بودن تهدید کرونا کوچک به نظر برسد، خداوند وعده فرموده است که بابت همین تلاشهای خداپسندانه «بِإِذْنِ اللَّهِ» به مؤمنان پیروزی و نصرت عطا میفرماید. این آیه شریفه همچنین به مسلمانان دستور میدهد تا صبور و پایدار باشند، و از تعداد زیاد دشمن هراس نداشته باشند. زیرا خداوند با صابران است. «وَاللَّهُ مَعَ الصَّابِرِينَ»
به قلم حنانه سفرگر
انتهای پیام