کد خبر: 3883658
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۷

ساخت ربات جایگزین پرستار توسط جوانان اردبیلی

مدیر شرکت الکترونیک پردازش سبلان گفت: جوانان اردبیلی در شرکت الکترونیک پردازش سبلان با مدیریت مهندس کهنی و بنا به توصیه استاندار اردبیل، برای اولین بار در خاورمیانه ربات جایگزین پرستار ساختند.

ساخت ربات جایگزین پرستار توسط جوانان اردبیلیبه گزارش ایکنا از اردبیل، بهزاد کهنی، مدیر شرکت الکترونیک پردازش سبلان، ۱۷ اسفندماه، در جمع تعدادی از خبرنگاران، گفت: ربات جایگزین پرستار در طول چهار روز توسط شرکت الکترونیک پردازش سبلان با دستور استاندار به منظور حمایت از جامعه پرستاری استان و کشور و با حمایت و پیگیری‌های رییس پارک علم و فناوری اردبیل طراحی و ساخته شد.
وی افزود: این ربات در راستای پیشگیری از ویروس کرونا و خدمات دهی در بیمارستان‌ها ساخته شده و به تولید انبوه می‌رسد و از هفته آینده در بیمارستان امام خمینی (ره) استان اردبیل اسکان می‌یابد.
مدیر شرکت الکترونیک پردازش سبلان تصریح کرد: این ربات بعد از چین به عنوان دومین ربات پرستار که به نام حکیم نام‌گذاری شده است توسط فناوران اردبیل ساخته شد.
کهنی بیان کرد: از قابلیت‌های ربات پرستار حکیم، اتصال به شبکه اینترنت وایرلس، شارژی و مجهز به دوریبن مدار بسته، مجهز به میکروفون و بلندگو، فرمان پذیری از طریق کامپیوتر و موبایل، مجهز به تب سنج لیزری، سرعت بالای عملیاتی، حمل دارو و غذا تا ۱۵ کیلوگرم، ارتباط صوتی و تصویری آنلاین است.

انتهای پیام
captcha