کد خبر: 3884380
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۵

بیانیه ستاد امر به معروف‌ونهی‌ازمنکر چهارمحال‌وبختیاری در خصوص مقابله با کرونا

بیانیه ستاد امر به معروف‌ونهی‌ازمنکر چهارمحال‌وبختیاری در خصوص مقابله با کرونا ستاد امر به معروف‌ونهی‌ازمنکر چهارمحال‌وبختیاری به منظور مقابله با انتشار کرونا بیانیه‌ای صادر کرد.

بیانیه ستاد امر به معروف‌ونهی‌ازمنکر چهارمحال‌وبختیاری در خصوص مقابله با کرونا

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌و‌بختیاری ستاد امر به معروف‌ونهی‌ازمنکر چهارمحال‌وبختیاری به منظور مقابله با انتشار ویروس کرونا بیانیه‌ای به شرح زیر صادر کرد:

«مردم عزیز چهارمحال و بختیاری،

سلام و علیکم

کادر پزشکی استان به عنوان پیش‌قراولان درمان در سطوح مختلف حوزه سلامت، همیشه بار سنگین خدمت‌رسانی را بر دوش داشته و ملت بزرگ ایران خاطره مجاهدت‌های مؤمنانه و گمنام این عزیزان را در مقاطع درخشان همچون دفاع مقدس از یاد نخواهند برد.

این روزها ایثار و از خودگذشتگی در حوزه سلامت به اوج خود رسیده است، سفیدپوشانی که ترجمان اسلام و شرف هستند خدمات کار درمانی به بیماران کرونایی یک فداکاری است، ‌بی‌تردید وظیفه سنگین آنان در تکمیل و اثربخش کردن سیر درمان فریضه مقدسی است که تحقق آن جز با انگیزه الهی و ایثار میسر نخواهد شد.

زحمات بسیار با ارزش پرسنل مراکز درمانی و بیمارستان‌های سراسر استان که با همکاری، همت و تلاش بسیج جامعه پزشکی سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) و عزیزانی که در خط مقدم مبارزه با بحران هستند و دغدغه حل بحران اخیر را دارد قابل تقدیر و قدردانی است.

إن‌شاءالله با تکیه بر همت جوانان و همراهی و همدلی تمامی عزیزان شاهده روزهای بهتر برای کشورمان باشیم.

مطمئناً در آینده‌ای نزدیک شاهد ریشه‌کنی این ویروس خواهیم بود لذا تا رسیدن به شرایط مطلوب بر همه ما لازم است نکاتی را رعایت کنیم؛

۱_ توکل به خداوند متعال به عنوان تنها گره‌گشای مشکلات و توسل به اهل بیت معصومین(ع)

۲_ بالا بردن روحیه کارکنان مراکز درمانی بیمارستان‌ها و بسیج جامعه پزشکی در راستای انجام رسالت شغلی

۳_ تقویت وحدت ملی، تمرین کارِ گروهی و اعتماد به مسئولان و خادمان مردم در حوزه سلامت

۴ _ توصیه به قرنطینه خانگی (در خانه بمانید) در میان اقشار مختلف و پرهیز از سفرهای غیرضروری

۵_ استفاده از تمامی ظرفیت و پتانسیل‌های موجود در حوزه‌های مختلف

۶ _ استفاده از نقش تاثیرگذار صدا و سیما در جهت کم‌رنگ کردن این مشکل با تأثیر آن بر زندگی مردم

۷_ حضور پررنگ و تأثیرگذار روحانیون در صداوسیما و پاسخگویی به شبهات رایج در خصوص تطهیر و تدفین درگذشتگان این ویروس

۸_ تلاش صدا و سیما در خصوص پررنگ‌کردن میلاد ائمه معصومان(ع) و اعیاد ماه‌های رجب و شعبان به منظور ایجاد فرح و شادی در میان مردم

۹_ حضور مشاوران روانشناسی مجرب و با سابقه به بیان مطالبی در خصوص کاهش استرس

این ستاد ضمن قدردانی از زحمات تمامی مسئولان به منظور تعامل و همکاری با دانشگاه علوم پزشکی استان، کلیه ستادهای شهرستانی به ویژه طلایه‌داران امربه‌معروف‌ونهی‌ازمنکر جهت مشارکت در خدمات‌رسانی اعلام آمادگی می‌کند. امید است با کمک و همراهی مردم در پیشگیری و با همدلی و همراهی جوانان هر چه سریعتر از این بحران عبور کنیم».

علی‌محمد اکبری، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان

انتهای پیام
captcha